Ha a brit hacker állítása beigazolódik, akkor a harmadik világháború elhanyagolható, ahhoz képest ami jön.

Amennyiben Gary McKinnon brit hacker állítása beigazolódik, akkor nagy a baj. A Földön készülő harmadik világháború pedig elhanyagolható ahhoz képest, ami jönni fog.

Gary McKinnon azt mondja, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy a Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal tonnaszámra rendelkezik olyan dokumentumokkal, amelyet a közvélemény elől elrejt.

gary.jpeg


Az Asperger-szindrómás zseni fiatalember az amerikaiak szemét már jó ideje szúrja. Eddig 97 hackertámadással és kísérlettel vádolják a Johnson Space Center komputerei feltörésével kapcsolatban. A NASA Védelmi Osztályának archívumából éppen fekete-fehér képeket töltött le állítólagos ufókról, amikor 2 év betyárkodás után lebukott. Ekkor törte fel a Johnson Space Center számítógépeit. A fiatalember kiadatását már 10 éve próbálják kierőszakolni, de semmi eredmény.

Gary meg van arról győződve, hogy a haditengerészet és az űrkutatási hivatal egy földönkívüli háborúra készül és a NASA rengeteg dokumentumot hallgat el az emberiség elől. A NASA földönkívüli tisztekkel is tartja a kapcsolatot.

Amikor Gary a bizonyítékokat archiválni akarta volna, akkor kapták el.

„Hónapokon keresztül szabadon jártam ki és be a biztonsági rendszerükön. Azt hittem, hogy észreveszik és leállítanak, de nem tették. Egy Landsearch nevű programot használtam, és szinte minden fájlt és könyvtárat láttam. Többek között egy olyan táblázatot is találtam, aminek „földönkívüli tisztek” volt a neve. Ebben nevek és rangok voltak, és egy olyan fül, amin az állt: információcsere. Amit már régóta gyanítanak, azt meg tudom erősíteni: rendszeresen kommunikálnak földönkívüliekkel és a hadseregnek több űrhajója, valamint egy saját űrközpontja is van a világűrben.” – nyilatkozta Gary McKinnon.


Meg kell említenünk, hogy a férfi nem kispályás és még csak nem is összeesküvés elméleteket gyártó. A 9/11-es terrortámadás után 2001-ben a washingtoni katonai körzetet megbénította. Így a hadsereg 2000 számítógépét kapcsolta ki egy egész napra. Ezzel 700 ezer dolláros kárt okozott.

Ha a brit hacker állítása beigazolódik, akkor a harmadik világháború elhanyagolható, ahhoz képest ami jön.” bejegyzéshez 34 hozzászólás

  1. Szóval, nehezen hiszem el, hogy egy olyan civilizáció, amelyik sokkal magasabb a Földinél, azért jönne el, hogy azt megsemmisítse, leigázza ! Ezt csak a hülye csillagháborús filmek sugallják és terjesztik. Mint ahogy azt sem tudom elképzelni, hogy ha egyszer a földi űrkutatás odafejlődik, hogy alacsonyabb civilizációval rendelkező bolygóra száll, azok kiírtásával kezdené a tevékenységét ! Ez a személyes meglátásom és véleményem. . .

    1. Lehat, hogy igaz lehet, hogy nem . De nézzük a múltunkat…. ha egy alacsonyabb fejlettségű embercsoporttal találkoztunk, mindig leigáztuk kis híján kiirtottuk őket, indiánok, aztékok inkák, ausztrál bennszülöttek, stb szerintem bizony itt is ez lenne… a fejlettebb leigázza eltapossa az elmaradottabbat … Jobb félni, mint megijedni… Ez az én véleményem és bizony ez a világunk egy legnagyobb koponyája Stephen Hawkingnak is….

      1. Biztos vagyok benne , hogy Cortez és bandája nem a magasabb civilizációt képviselte ” vitéz tetteik” véghezvitele idejében Amerikában. Kétségbeesve látom a párhuzamot a liberális Európa viselkedése és a spanyolokat, meg a portugálokat tárt karokkal és szájtátva fogadó aztékok , meg inkák között. Szegényeknek nem volt idejük felülbírálni saját megátalkodott pacifizmusukat. El sem tudtak képzelni akkora kapzsiság gerjesztett agressziót, mint , amivel kénytelenek lettek volna szembenézni. A nyugati önfeladásos liberális agymenés sem hiszi el, hogy önmaga sírját ássa.Konok meggyőződéssel hiszi, hogy az “európai értékek” minden emberi gondolkodás csúcsra járatásának maximuma. Nos … lehet , hogy csúcs. Csúcsról , azonban már kizárólag lefelé vezet út….

      2. Ha fejlett,akkor úgy igáz le,hogy észre sem veszed,és nem fog elkezdeni kormányokkal tárgyalgatni

      3. igen ez igaz ránk emberekre ráadásul nem is kell sehova sem menni.ahoz meg hogy elkezdjünk repkedni az univerzumban kellene egy kis fejlettség amit ilyenformán hadakozással a sajátjaink gyilkolászásával kicsi az esély hogy el is érjük.akik pedig idejönnek nem hiszem hogy azért hogy kiirtsanak minket.

      4. mi az , hogy “fejlettebb” ? Mennyivel volt fejlettebb az akkori európai fehérember, mint az azték, a maya, az inka? Másnak más volt, de nem “fejlettebb”. Amúgy meg ha ez a fazon annyira okos, használhatná jóra is. Érdekes azért, pont mikor a bizonyítékokat letöltötte volna- pont akkor fogták el.Így nincs bizonyíték..Stephen Hawking semmi világrengetőt nem állít. Biztos okos, persze, de vannak még jópáran ilyenek, vagy még inkább. A kitartása, ahogyan a betegségével él- na az viszont zseniális!

    2. Gombos Péter: csak gondoljon vissza az emberi történelemre – hány civilizációt igáztak le a fejlettebbek? Hogy alakultak ki a gyarmatok, hogyan fosztották ki ezeket a területeket, hogyan irtották ki az őslakosokat?

  2. Amit itt olvasok, eddig úgy gondoltam, hogy mindenki számára egyértelmű. Lehet, hogy nem? Akkor itt most rögtön megemlítem, hogy a Kék vérű hüllő-ember 50-50%-os alakváltó családjai, azok, akik irányítják ezt az egészet. Élükön és most kéretik nem nevetni, mert ez véresen komoly, a Rotschild család feje a Pandar, aki ezeket a műveleteket összefogja és számára minden titkos NASA, NSA és a többi információ teljesen tiszta. Tudják mit csinálnak. Ebbe az egészbe amúgy a Vatikán is nyakig benne van, hisz ő is az Illumináti egyik erős tagja. Lehet a legerősebb. Anyagilag mindenképp.
    Véleményem szerint ezt az IÁ őrületet is ők tervezték meg és ki is vitelezik. Ennek csak egyetlen értelme lehet. Mégpedig az, hogy az Európai fehér emberiséget likvidálják. Hogy miért? Azért, mert a mi fehér családunk a legintelligensebb. Sajnálom de ez van. No meg a Földön csak egy faj maradhat. Ők ugyan úgy igényt tartanak a bolygónkra mint mi. A harcot nem lehet megállítani. Csak a sebessége fog változni.
    Javaslom megnézésre: http://buildingabrandonline.com/ezoteriagyogyitas/a-kek-veruek-a-vilag-gyilkosai-vedd-komolyan/

    1. Hát én nem értek ehhez, de egy bizonyos, hogy mint egészségügyi dolgozó én is találkoztam már azzal a jelenséggel, amit te is említettél, a vérrel kapcsolatban. Szó se róla érdekes.

  3. Lehet h egy zseni, de akkor most volt egy agyvérzése vagy valami… A földiek fogják kipusztítani saját magukat, nem fogunk megérni egy földönkívüli háborút…

  4. Kicsit gyanús. Hónapokig ki-be jár és csak ezután próbál meg lementeni bármit is, amikor – mielőtt ezt megtette volna – lekapcsolták. Szerintem hazudik. Miért várt ennyi ideig?

    A másik pedig, hogy nevén nevez egy programot – “Landsearch” – aminek nem kis reklámot ad.

    A harmadik pedig: “A 9/11-es terrortámadás után 2001-ben a washingtoni katonai körzetet megbénította. Így a hadsereg 2000 számítógépét kapcsolta ki egy egész napra. Ezzel 700 ezer dolláros kárt okozott.” Hackerek nem szoktak dicsekedni, másrészről pedig már kevesebbért is öltek embert, aki az USA nemzetvédelmi programjait akadályozta.

  5. Az én véleményem a következő. Ez a fickó biztosan feltörte ezeket a külső nem igazán védett szervereket. És mint mondotta, “Hónapokon keresztül szabadon jártam ki és be a biztonsági rendszerükön”…ez is 100% igaz. Viszont az is biztos, hogy hónapokon keresztül látták is, hogy bohóckodik, próbál komolyabb kárt okozni, esetleg belső komolyan védett szerverekbe betörni. Ami persze nem ment. Kreáltak neki egy álcaszervert ezzel a bődületesen nagy hülyeséggel (ufóháború), idegen tisztek nevei stb, amire ráharapott és most azt hiszi valami nagyot fogott. Ilyenfajta dokumentumok zárt rendszereken vannak, ha egyáltalán léteznek. Már csak technikailag sem tudna betörni. Tulajdonképpen hülyét csináltak belőle…

  6. Az én véleményem a következő. A fickó azt állítja, hónapokon keresztül ki-be lépkedett
    a “nagyon védett” szerverre míg végül kivágták. És hihetetlen dolgokra bukkant. A valóság a következő. Hónapokon keresztül figyelték , hogy van egy idióta aki bohóckodik egy külső szerveren amin nem szabadna persze, de nem áll erős védelem alatt. Ennek ellenére odadobtak neki egy hihetetlen idióta baromságot, hogy ufó háború, meg földönkívüli tisztek nevei, amit azonnal be is kajált. Aztán miután látták hogy erre ráharapott, ki is bacták végleg..
    Természetesen az ilyen (persze ha léteznek) dokumentumok zárt rendszeren vannak. Soha az életben nem tudna rákapcsolódni, mert technikai akadályai vannak. Tehát ez nem hacker tudáson múlik ilyenkor!

  7. Bárki nézhet bárkit hülyének,de az nem elhanyagolható tény,h tényleg nem egy kispályásról van szó.Rajta kívül vannak még jó páran akik szintén rendelkeznek értékes információkkal,egyéb bizonyítékokkal-e dolog kapcsán.Én azt gondolom aki kicsit érdeklődött vagy érdeklődik ebben a témában,az bizonyára tudja ,h mit gondoljon erről.Rövid életünk során elég csupán pár napot,vagy esetleg hetet fordítani arra,h kicsit bele ássuk magunkat a témába.Manapság már elég gyorsan információkhoz lehet azért jutni.Én azt gondolom,h összeesküvés létezik CSAK!Elmélet nélkül…Rövid időn belül sok mindent megtapasztalunk….aztán akkor már nem fogunk itt írogatni meg olvasgatni………

  8. Bárki nézhet bárkit hülyének,de az nem elhanyagolható tény,h tényleg nem egy kispályásról van szó.Rajta kívül vannak még jó páran akik szintén rendelkeznek értékes információkkal,egyéb bizonyítékokkal-e dolog kapcsán.Én azt gondolom aki kicsit érdeklődött vagy érdeklődik ebben a témában,az bizonyára tudja ,h mit gondoljon erről.Rövid életünk során elég csupán pár napot,vagy esetleg hetet fordítani arra,h kicsit bele ássuk magunkat a témába.Manapság már elég gyorsan információkhoz lehet azért jutni.Én azt gondolom,h összeesküvés létezik CSAK!Elmélet nélkül…Rövid időn belül sok mindent megtapasztalunk….aztán akkor már nem fogunk itt írogatni meg olvasgatni………

  9. Ez egy bohóc!!Ha lenne bizonyítéka akkor azt már nyilvánosságra hozta volna!!!
    Tele van ilyenekkel az internet.Minden nap jön valami barom a fantáziálásával csak hogy zűrzavart keltsen és ne a valósággal foglalkozzanak az emberek!Figyelem elterelés! Ennyi!!

  10. Mi az hogy földön kívüli tisztek neve és rangja ??? Esteleg Csubaka táronok vagy ki … E.T ezredes ….
    Nehogy már a mi képünkre másolták le a rangokat – örvezetö , ezredes , tábornok vagy milyen rangok ???
    A kapcsolatot elképzelhetönek tartom az USA részéröl ha azoknak olyan nyersanyag kéne ami itt böven van vagy netán hulladéknak esteleg nekünk használhatatlannak minösül …. nem ?
    Én pedig megkérdezem az oroszokat , mert ha nem tudnak róla akkor kamu az egész !!!!
    ök már pedig ott vannak évek óta a míren és elsö lépcsövel “társaloghatttak” a flotával .
    Vagy nem nekik vannak olyan technólógiáik amivel haza verték az USA szuper moder anyhajókat meg 600 km es burkot csinálnak egy roszz ZILL teherkocsi radarjával ahova még a NASA müszeri sem tudnak belátni ?
    Itt valami sántít valamelyik oldalon , de szerintem van szaga szélnek biztosan ……
    Ha van valmi nakkor az elsösorban az oroszoknák keresendö , ébredjünk , nem minden média kacsa igazi kacsa

    1. Éppen a minap olvastam egy cikket. A pápa már 1-2 éve készülődik, hogy beszámol a világnak a földönkívüliekről. Putyin felszólította Obamát, hogy tájékoztassa a világot, mert ha nem akkor megteszi Ő. Vajon mikor ? Lehet hogy tényleg készülődik valami ?

  11. Ha egy fejlett nálunk sokkal fejlettebb civilizáció nevezzük UFOKNAk és képesek eljönni a földre, b*szot messziről akkor semmi nem fogja megállítani őket ha le akarnak igázni!
    Ilyen távolságok megtételére már nagyon fejlett technikai berendezésekkel kell rendelkezzenek, ami nekünk földieknek még a fantáziánkban sincs! Max álmodunk róla….
    Nyilván más ha azt nézzük miért jönnek ide, és inkább mióta vannak itt.
    Lehet nagyon rég itt vannak és ők alkották az emberiséget, és nem is áll szándékukban kiirtani minket!
    meg stb. lehetne tekergetni a szálakat!

  12. Ennek olyan Világok Háborúja szaga van.
    A kormányok pedig mindig is törekedtek a saját sírjuk megásására sajnos az lesz a mienk is.

Hozzászólás