Oroszok nyilvánosságra hozták Szept 11 WTC (9/11) terrortámadás feltárt eredményeit, bizonyítékait

clark4-800x555-e1442084131417

“Az oroszok nyilvánosságra hozták a Szept 11 WTC (9/11) terror támadás feltárt eredményeit, bizonyítékait, tételesen a közvélemény számára. Ezekből sok ismert de kimondatlan volt eddig is:

Amerikai, angol és izraeli terroristák hajtották végre, 2 kilotonnás plutónium bombával, (10 centis neutron bomba) ami az amerikai hadseregtől szerzett tüzérségi eszköz.

Az épület alatt robbantott hatalmas üregbe zuhant az épület, a szuper erős acéltartókat pedig a neutron fluxus olvasztotta porrá.. A villanás jórészt a föld alatt történt és szinte magmává olvasztotta a kőzetet, villanása igen rövid volt és leginkább az infra tartományban. Ez magyarázza a torony tetején lévő hatalmas antenna füstté válását is. Valamint a hatalmas mennyiségű beton port, amelynek 72 órán át tartó radioaktív sugárzása visszatért aztán normálisra. Viszont tény, hogy azóta is sokan hallnak meg rákos daganatoktól, akik ott voltak.. A sajtóba kiszivárogtatott precíz bizonyítékokat tételesen ellenőrizte az amerikai sajtó, és igazolta..
A szervezés és a háttér jól dokumentált szintén..az ismert W54 “piszkos bombák” izraeli kezekbe juttatása. Gladió akcióként is nevezik…”

Forrás: Russia Presents Evidence Against US, UK and Israel As Being the Actual 9/11 Terrorist

Reklámok

Oroszok nyilvánosságra hozták Szept 11 WTC (9/11) terrortámadás feltárt eredményeit, bizonyítékait” bejegyzéshez ozzászólás

  • Kedves Endre !

   Én nem kérdezem meg,

   hogy Te tényleg egy öntelt pökhendi f@sz vagy e ?

   Nem kérdezem, mert mert tudom !
   Ha egy szikra értelem és jóindulat szorult volna a kis buksi fejedbe,
   érveket, vagy ellenérveket sorakoztattál volna fel…..
   De shajna, nem ezt az utat választottad 😦

   Vagy szerinted a párszáz fokon elégő kerozintól omlott porrá,
   s zuhant önmagába mind a két torony ??
   Jelzem a sima acél olvadáspontja is
   jóval ezer fok fölött van !
   ..
   Az acél olvadáspontja: 1370°C.

   S a tornyok acélszerkezete messze nem azonos minőségű azzal a mutatóujjnyi vastag betonvassal,
   amelyet Józsibácsi használ a szennyvízakna kibetonozásához !

   • Kedves Józsibácsi. A pökhendiség szubjektív.

    1. A neutronsugárzás nem “olvaszt porrá” semmit. Az élő szervezetekre hat, közvetlenül, genetikai, sejtbiológiai szinten. A neutronbombának épp az a lényege, hogy nem bántja az infrastruktúrát, csak sterilizálja a környéket.

    2. Többmillió ember kellett volna a környéken súlyos sugárfertőzést kapnia, és évtizedekig mérhető lenne ott a sugárzás egy pártíz dolláros készülékkel (mobiltelefonhoz is kapható, az Ebay-en, nekem is van). A terület ehhez képest rég újjáépült, zsúfolt, nyüzsgő élet zajlik ma is ott. Link: https://www.google.hu/maps/place/World+Trade+Center,+New+York,+NY,+Egyesült+Államok/@40.6949542,-74.0145492,2281a,20y,41.18t/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x89c25a19881b83fb:0x979b0a4fe0492ce6!6m1!1e1

    3. Egy alul történő atomrobbanás alulról felfelé buborékszerűek szétveti az épületet, nem pedig felülről leomlasztja. Ez felülről omlott le, lásd a videókon, és nem volt semmilyen alulról induló buborékhatás.

    TUDOMÁNY — CSÖKKENTI A HÜLYESÉGET.

   • Én az acél olvadáspontjáról azt tanultam a 60-as évek közepén, hogy az acél olvadáspontja 1539 °C. Nem emlékszem rosszul!

  • Akkor nagyokos (kisfiam), mielőtt baromságokat írsz talán jobban járj utána a dolgoknak.
   Ehhez , mit szólsz, nem pont erre illik:
   Hogyan működik a neutronbomba?
   Pontosan ugyanúgy, mint egy sima mezei atombomba. Ugyanaz a felépítése, az indítása, a működési folyamata. Gyakorlatilag a neutronbomba is atombomba, csak annak egy speciális fajtája. A fúziós töltet ugyanis olyan hasadóanyagból van készítve, amelyik bomláskor viszonylag kis mennyiségű sugárzást ad le, ellenben hatalmas mennyiségű szabad neutront bocsát ki. Ez az óriási áthatolóképessége végett minden létező anyagon keresztülmegy, viszont csak az élő szervezeteket roncsolja.

   Csak a szemléltetés okán: az atombomba a felrobbanásakor (töltet fajtájától, tömegétől függően) az energiájának kb. 40-70 %-át elektromágneses sugárzás formájában adja le. Emiatt óriási mennyiségű hő szabadul fel, amelynek következtében a környezet levegője iszonyatosan kitágul, ettől jön létre a lökéshullám. Emiatt az atombombák pár kilométeres körzetben gyakorlatilag szinte mindent feldöntenek, letarolnak, a maradékot meg hamuvá égetik.

   A lényeg:
   A neutronbomba egy olyan atombomba, ami a láncreakció során felszabaduló energiának nagy részét szabad neutronok formájában adja le. Az ilyen atombombának viszonylag kicsi a terepromboló hatása, töltet tömegétől, fajtájától függően csak néhány tíz, legfeljebb egy-kétszáz méteres körzetben pusztít el mindent, ellenben (akár több) kilométeres körzetben megöli az összes élőlényt (még harckocsiban, betonházakban is, mert azokon is gond nélkül keresztülhatol).

   Talán nem illik erre ?
   Az öreget ne vedd hülyére, ha te magad vagy tudatlan!!

 1. Visszajelzés: Az oroszok nyilvánosságra hozták a 9/11 terrortámadás feltárt eredményeit, bizonyítékait | Világunk.hu

 2. Igazából valóban tudott volt, ha nem is az un. robbanótöltetek pontos ismerete okán. Azonban az is tény és még ki fog derülni az is, hogy miért is voltak viszonylag kevesen az épületben! Mert ez igencsak nem vicc! Van még himi-humi!

  • hogy miert nem voltak az épületben ? mert kora reggel volt az emberek nagyobb többsége subway alatt volt utazas közben, – szerencsére! s a több ezer turista,akik csak tíz óra után lephettek volna be az épületekbe,de akkor már nem volt,hová belepni….ezért! közel három ezer halott kevés? hm…

  • ELŐTTE EGY NAPPAL SMS-T KAPTAK HOGY TECHNIKAI OKOK MIATT NEM KELL MENNI DOLGOZNI >>AKI NEM HITTE EL BEMENT ÉS MEGHALT !! BUSH ELNÖKNEK A TESTVÉRE VOLT A BIZTONSÁGI IGAZGATÓ >>

  • A zsido polgarokat mind elkuldtek mar joval elore, hogy nincs munka, a tobbi aldozat…ahogy most is Parisban, egy zsido polgar nem halt meg, mivel mar joval szept. 11-en eladta a zsido tulaj a szinhazat…es az ordogimadok, leptek azt a satani zenekart…hat az ordognek kellett a ver, megkapta….

 3. Ez úgy hülyeség ahogy van.
  Akinek szeme van láthatta, a torony nem egy gödörbe rogyott bele, hanem fentről lefelé összeomlott.

 4. Visszajelzés: Széles Gábor leleplezte 9/11-et | HírPortál

 5. Stewe, ennek az a kézenfekvő magyarázata, hogy előző nap a környező utcákban leparkolt kb. 1400 db speciálisan átalakított autó (a padlólemezre nikkel-foszfor bevonatot vittek fel) együttesen fókuszáló lencseként a tornyok felső harmadára koncentrálta a neutronsugárzást. Az autók pontos elhelyezését egy szuperszámógép több napig tartó kalkulációjával határozták meg.

 6. – Lehet 5 dekával kevesebb?
  A neutronbombánál ez nem így megy, ugyanis létezik az ún. “kritikus tömeg”. Ha az meglett volna, akkor most más lenne Manhattan térképe.
  Drága uraim, tanuljanak egy kis fizikát, mielőtt hülyeségeket írnak!

  • Gabó Bá. A mai technikai színvonalon nincs valódi kritikus tömeg. Atomok is láncreakcióba léphetnek. Igaz , hogy a befektetett energia ez esetben nagyobb mint amit a robbanás okoz.
   A 80 -as évek óta van rendszeresítve a tüzérségi nukleáris lövedék. Sőt.. a nagyhatalmak a 80 as évek elején szerződést kötöttek a nukleáris miniatürizálás ellen. ( Felteszem egyik fél sem tartotta be).

 7. Ezt is magyarázzák egy darabig mint a Kenedi gyilkosságot és nem derül ki semmi. A volóság azért kiderül de következtetésből.

 8. Bubukák inkább azt magyarázzátok meg, hogyha alul robbantottak, akkor miért felülröl omlott lefele az egész hóbelebanc. A plutonium bomba után meg kicsit máshogy nézett volna ki a környék.

  • Dodokám, most ülj le, és figyelj. Tudom, nehéz lesz felfognod, de megpróbálom elmagyarázni.Vannak szinteken elhelyezett robbanó anyagok, a repülőgép, csak szemfényvesztés! Meg kellett olvasztani a vas tartószerkezetét, hogy összeomoljon.Eltudod képzelni, hogy mennyi vas olvadáspontja?
   Dodókám, ez forróbb, mint ha forralt vizet innál. Dodókám sokat kellene olvasnod, és talán nem lennél ennyire sötét, de én nem vagyok az apád, hogy neveljelek. Tanulj, olvass, tartsd nyitva szemed!

 9. Ne bantsatok a fogyatekosokat (ertsd: a szerzot), sze’ o is ember, s ugysem erti a logikus erveket. Biztos az a fokozott neutronsugarzas tette be neki is az ajtot… vagy tan igy szuletett… Haj, haj, hol van mar Sparta?!? Boldog idok, mikor az ilyen genetikai hulladekot startbol “kiselejteztek”.

 10. Ekkor minden zsidopolgart hazakuldtek szabadsagra, csak azok maradtak azon a napon dolgozni, akik nem zsidoszarmazasuak, voltak,,,,,Parisban sem haltak meg zsidopolgarok a szinhaznal, mivel a zsidotulajdonos aki szinhazkent tartotta fent ezt az epiuletett szept.11-en eladta…es ekkor atvettek, kiadtak amerikai satanzenekarnak, aikor, minden mondtataban enekeltek az “ordogot, hogy seretik es iamdjak es szolgalni fogjak” erre orjongott a nem zsido ifjusag, esznelkul…ugraltak,,,,,hat kellett az ordognek a ver, megkapta…

 11. A cikk szerzője / forditója olyan forrásra hivatkozik (worldtruth.tv), ami minden tudományos forrást mellőzve az “About us” részlegét az olyan “nagyon tudományos” Bibliából való idézettel kezdi, melyben régen a tudomány hiányában a megmagyarázhatatlant (pl. nyelvek kialakulása, stb.) “tündérmesékkel” magyarázták.

  Innentől kezdve mind az eredeti (tudományt mellőző) forrás, mind az itteni szerző/forditó hiteltelen.

  Ahol egy Bibliára támaszkodó, alantosan zsidózó, MINDEN EGYÉB tudományos forrást és bizonyitékot mellőző honlapra épit valaki, ott maximum egy jót lehet nevetni, más egyebet nem lehet tenni.

  Ha szinte atomfizikai szinten akarja valaki bebizonyitani a WTC összeomlásának való elméletét, az először állitson fel egy hipotézist, majd bizonyitsa be igazát, de NEM EGY, hanem úgy JÓ PÁR TUCAT (nem merem leirni, mert félek, hogy összeesnének némely olvasók… de legalább 50-100 forrás kell például egy szintű vita igazolásához mondjuk szakdolgozati szinten), hiteles, ellenőrizhető, forrásból. És hogy mi az a “hiteles forrás”? Nos, ami mögött több szemszögből megvizsgált, visszakereshető és alátámaszttott tudomány áll, nem gipszjakab bibliai idézettel kezdődő, ellenőrizhetetlen forrású honlapja.

  Ja, és még valami. Egy tudományos vizsgálat szubjektiv. Nem zsidózó. Zsidózni minden hülye tud, tudomány nélkül is. Ezért olyan egyszerű, kedves aluliskolázott, ősmagyar, világösszeesküvés elméleteket megfejtő, szégyentelen, pöcstelen, honfitársak.

 12. Egy repülő becsapódása ezt nem kreálta. MESE!!!! Csak az hiszi ezt a marhaságot el aki nem tanult fizikát,
  az amerikai nép 80 százaléka buta és annak azt adnak be amit akarnak!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s