Pedofilizálódó férfi ízlés – Szexmunkásnak néztek egy teljes lánycsapatot

A lányok többsége már elmúlt 18, a többiek pedig rendelkeznek szülői engedéllyel. A való életben igen  visszafogottak, jó tanulók, ahogy egy koreai  ifjúsági sztárhoz illik. Még akkor is kiteszik őket a csapatból, ha dohányzáson kapják – ennél kmolyabb kihágásról pedig aztán tényleg szó sem lehet.  Ez a valóság.

A látszat azonban egészen más. A lányok öltözködésben, viselkedésben kb a “pedofilok álma” típust jelenítik meg. A koreai médiahatóságok   már évek tóa küzdenek ez ellen a trend ellen, de mi tagadás hiába – erre van kereslet, és a kpop ázsiai (és lassan nyugati) terjedése pedig államérdek is. Ázsiát ma már egyértelműen uralják a koreai együttesek, és nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy az efféle lánycsapatok manapság férfiak százmillióinak fantáziáját járatják csúcsra. Kedvcsinálónak itt egy dal:

Az Oh My Girl egyébként egy egészen új csapat -így a lányok is  fiatalabbak az átlagnál. Most lett volna az első külföldi fellépésük Los Angelesben. A reptéren aztán megtörtént a baj – az amerikai bevándorlási hatóságok belenéztek a csomagokba, a szakembereik meglátták a fellépőruhákat, aztán magyarázhatták a lányok (nyilván tolmáccsal, mert angolul egyikük sem tud rendesen), hogy ők csak énekelni-táncolni jöttek. Úgy ahogy van a teljes csapatot kiskorú (vagy annak látszó) prostituáltnak nézték, és lesittelték. Végül a menedzselésükkel foglalkozó cégnek – Korea egyik legnagyobb médiavállalkozásának – kellett őket kiszabadítani a fogdából. Ez sem volt egyszerű, a  kísérők mobiljait ugyanis elkobozták.   A WM Entertainemnt végül annyit tudott elérni, hogy a lányokat 15 óra utá n hazaengedték Koreába.  Közben ugyanis az is kiderült, hogy – az amerikai hatóságok szerint – nem is rendelkeztek megfelelő beutazási engedéllyel (még akkor se, ha nem szexmunkásnak jöttek). Az ügy minden bizonnyal a bíróságon folytatódik.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s