Ránkvándorló népek pusztítása Magyarországon

Különbséget kell tenni a bevándorló és a ránkvándorló népek között. A különbség a kettő között, hogy a bevándorló népek integrálhatóak, létezik is bennük a beilleszkedéshez szükséges szándék. A ránkvándorló népek olyan faji, vallási, kulturális különbségekkel rendelkeznek a befogadó népekhez képest, amely lehetetlenné teszi az integrálásukat.

Ezen utóbbi népekben eredetileg sem létezik a szándék a beilleszkedésre. Törekednek és képesek is egy párhuzamos társadalom kialakítására, mely a befogadó nép kebelén belül saját törvényei szerint működik. Nem fogadják el a befogadó nép által kialakított vezérkultúrát. Mindenki ismeri már azt a pökhendi mondást, közhelynek számító zsidó véleményt, miszerint „Ha kivonjuk a magyar kultúrából a zsidó kultúrát, akkor a magyarnak nem marad egyéb, mint a bőgatya és a fütyülős!”

A párhuzamos társadalom a jelenlegi Európában, a migrációs válság közepette, minden országban, mint nemzetbiztonsági kockázat jelenik meg. Ez az általános fordulat az európai szemléletmódban újra rátereli a figyelmet arra a súlyos migrációs válságra, mely az 1867-es kiegyezés után a magyar nemzetet sújtotta: 1 generáció alatt ránkvándorolt több mint 1 millió zsidó. Ez a ránkvándorlás azonnal katasztrófát váltott ki, mert ezzel párhuzamosan kitántorgott az országból Amerikába ugyanakkora mennyiségű magyar. A ránkvándorlók a toleráns magyar környezetben hamar kialakították a párhuzamos társadalmukat, hatalmi pozíciókra törekedtek, aminek további katasztrofális következményei lettek.
További részletekért ajánljuk Raffay Ernő történész 1 órás előadásának meghallgatását.

Pusztító migráció – A zsidók bevándorlása Magyarországra

Forrás: Ránkvándorló népek pusztítása Magyarországon

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s