Egy hihetetlen szürreális kép – Mi történik ha a Daesh (ISIS) szívét felvágják?

Az érdekességek csodáinak az egyike talán az, hogy az 5 különbség megtalálásának a játékát nem tehet alkalmazni Szaúd-Arábia és az Iszlám Állam közti esetbe. Mi mindig is azt hittük talán, hogy a Daesh (Iszlám Állam) nem más mint a szaudi királyság csupasz teste, minden smink vagy ruha nélkül. Miközben azt gondoltuk, hogy Szaúd-Arábia az maga az ISIS teste felöltözve, leplek és függönyök alatt.

Mindig is ezt hittük, míg nem jött ez az arab műsorvezető, aki minket is meglepett azzal, hogy nem tudunk 5 különbséget sem találni a terror állam és szaudi királyság között. Egyetlen egy különbséget sem fogtok találni bármennyire is közel teszitek a szemeiteket, bármennyi nagyítót és mikroszkópot is használnátok.. Bármeddig szagoljátok a két testet, nem fogtok különbséget találni az ISIS és a szaudi királyság teste között. Ha megtapogatnátok az isis testét, ami olyan mint a krokodilok bőre, akkor ugyan azt a tapintást fogjátok érezni a szaudi csador alatt. Ugyan azokat a fogakat. Ugyan azokat a kemény szaru pikkelyeket..

De a meglepetés az, amikor rádöbbenünk arra, hogy Szaúd-Arábia sokkal primitívebb mint az ISIS, és az ISIS sokkal fejlettebb társadalmi szinten mint Al-Szaúdék királysága, mi több, évszázadokkal előzte meg a királyságot, hisz a terrorszervezet megengedi a szex dzsihadista nőknek, hogy vezethessenek. Miközben a nők a mai napig nem vezethetnek Szaúd-Arábiában, csak is egyetlen egy esetben, ha öngyilkos merényletet készülnek végrehajtani.

Nézzék meg a következő angol feliratú videót és döntsenek maguk, hátha megtudják válaszolni a nehéz kérdést:

(A videóban a bátor műsorvezető arról beszél, hogy mind a ketten kezeket és fejeket vágnak, hitetlenséggel vádolnak másokat és halálbüntetést szabnak rájuk.. Mind ketten megkorbácsolnak ártatlanokat.. Mind ketten dzsihadra hívnak fel Assad és hadserege ellen.. Kisebbségeket támadnak vallási alapon.. Sírokat rombolnak le.. Nőknek nem adnak semmi jogot.. De még a saját embereiket is rákényszerítik egy bizonyos ideológiára.. De akkor miért is fogadja el a világ Szaúd-Arábiát és nem fogadja el az ISIS-t? Mi a különbség?)

Persze azt is hozza lehet adni, ami talán egyben valahol a válasz is: Mind a ketten a NATO-nak adnak olajat..

Annak ellenére, hogy minden, ami a videóban hangzik el nagyon pontos és döbbenetes, de még lenne egy millió fontos kérdés a különbségről az ISIS és Törökország között.. És Szaúd-Arábia és Izrael között..

Hogy ne fáradjanak bele a gondolkodásba, keresgélésbe és írásba, engedjék meg, hogy lényegre törően röviden fogalmazzak:

Aki Törökország szívét vágja fel, az benne az ISIS szívét talaja.
Aki a Daesh (ISIS) szívet vágja fel, benne Szaúd-Arábia szívét találja.
Aki Szaúd-Arábia szívet vágja fel, az benne Izrael szívét találja.

Ez egy olyan szürreális kép, amihez semmi sem hasonlít a világon.

Ha bármelyik szívet ütöd e szürreális kép szíveiből, akkor a többi szív a megmentéséért elkezd jobban dobogni és próbálni újraéleszteni.

De ha s szívek szívét ütöd, akkor az összes többi fekete szív leáll a halál, bűnözés és rettegés pumpálásáról.. A világnak pedig zöld holdja lesz, ami mentát és barack illatot pumpál. Citromot és jázmint. Damaszkuszi virág szirmot.

Naram Sarjoon

Szíriai Hírek

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s