Nyolchónapos csecsemőt erőszakolt meg, de kutyát és szamarat is meghágott

PicsArt_12-10-08.53.14

Nyolchónapos csecsemőt erőszakolt meg, de kutyát és szamarat is meghágott a kecskeméti cigány, Nagy Márk, akit a Tolvajkergetők második sorozatának harmadik epizódjából ismerhet a nagyközönség, mint kerékpártolvajt. Az elfajzott korcsot ismeretlen okból továbbra is emberként kezelik, és bíróság elé állították ahelyett, hogy lacafacázás nélkül kiloccsantották volna az agyát ott, ahol a rendőrök utolérték. A most 22 éves véglény négy éven át követte el bűntetteit, amelyekért most kell felelnie a Kecskeméti Törvényszék előtt.
Az ügyben vádlott egy Csilla nevű kurva is, aki természetesen szintén azonos a Tolvajkergetők videójában látható Oláh Csillával. A jelző nem puszta sértegetés, mivel valóban prostituáltról van szó.

A vád szerint Nagy a saját gyerekeit erőszakolta meg mintegy öt évvel ezelőtt. Azon ne akadjunk fenn, hogy 17 évesen már három is volt neki. Ezeknél ez így megy. Amikor a gyerekek “nem álltak rendelkezésre”, a házőrző kutyával és a szamárral is jól érezte magát.

Sietünk hangsúlyozni, hogy mindennek természetesen semmi köze a cigány kultúrához, ez egyedi eset, és nem szabad általánosítani.

tolvajkergetők

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s