Mikulással traumatizálták és provokálták szegény menekülteket

Tragikus dolog történt december 6-án a nyugatnémet Mulheimben: egy csapat jogvédő terrorista keresztény értékeket akart egy halom bevándorlóra kényszeríteni csokoládémikulás és egyéb elnyomó-gyarmatosító nyugati termékek formájában. A cél nyilvánvalóan a közösség megbotránkoztatása, a feszültségkeltés és a békés muszlim többség provokációja volt.

Míg a nyugati világ reakciós, múltban ragadt része a Karácsonyt várja, addig egy csoport piros sapkás aktivista előre kitervelt merénylettel támadott a békésen semmittevő muszlim közösségre. A csokimikulásokkal, zsírkrétákkal, rajzlapokkal és különböző ajándékcsomagokkal felszerelve érkeztek a helyszínre és mutattak példát Európa orbanizálódására.

Az aktivisták közül sokan otthonuk közelében is standokat állítottak fel, hogy több “adomány” gyűljön össze, így “a tervezett 500 helyett 1000 gyereknek tudunk adni szerencsére” – nyilatkozta az egyik fanatikus keresztény, aki Szent Miklós kultuszát kívánta az igazhitűekre kényszeríteni. Ugyanez az ember elmondta, ezentúl sok ilyen akciót terveznek országszerte, ami aggodalomra adhat okot így az év végén szokásos intoleráns és kirekesztő ünnepek közeledtével, amikor a muszlim érzékenység amúgy is meg van terhelve.

Németországban sajnos egyre gyakoribbak a hasonló atrocitások: a szokásos menekültszálló-felgyújtásokon kívül nemrég arról kaptunk híreket, hogy nem adtak PlayStationt, korábban pedig nem rendelték el a napsütést, az arábiai-klímához szokott menekülteknek.

Forrás: Mikulással traumatizálták és provokálták szegény menekülteket egyes nem eléggé toleráns németek

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s