Merkel (és) a főterrorista…

Tanulságul minden idiótának, aki most azt osztogatja, hogy Merkel az Év embere… Ha utánanéznének, hogy “ki végzett a második helyen”, gyorsan kussban maradnának!

 

12358412_1671496656425772_1945477027_n.jpg
Azokat a cikkeket, amelyekben hozsannázva dicsőítik Merkelt, mint az Év emberét, osztogatja nyakra főre minden idióta ballibeális, leginkább a beözönlő muzulmán csürhét pátyolgató aktivisták, újságírónak nagyzolt firkászok és persze a bukott mszp-szdsz és valamennyi utódgittegyletük politikusai.

Az index is szép szívhez szóló cikkben számolt be a kancellár nagyszerűségéről. Azt sugallván mindezzel, hogy ez valami hallatlan nagy dicsőségés elismerés, és egyúttal igazolás a világtól, hogy a beözönlők muzulmán horda feltétlen támogatása a helyes és normális cselekedet.

Arról persze mélyen hallgat az indexes és a többi hozsannázó nyomorultlelkű, hazug firkász, hogy a Time közzétette az úgynevezett short listet is, azaz a többi jelölt nevét. És ki van azon a második helyen, közvetlenül Merkel után? Nos nem más, mint Abu Bakr-al Bagdadi. Igen. Az Iszlám Állam, azaz a világ leggyilkosabb terrorszervezetének az ISIS-nek a vezetője. Merkel tehát vele volt versenyben az – így már talán nem is olyan – dicső címért. Bagdadi vagy Merkel? Merkel vagy Bagdadi?

Magyarán ez nem elismerés, hanem jelzés, hogy ekkora befolyása van. Befolyása, amit a Time szerint egyébként jóra használ. Európa nagy része szerint meg nem. Ezért lett Európában Orbán az év embere…

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s