Ukrajna vízummentességet kap

imageAz AIF értesülései szerint az Európai Bizottság egy olyan jelentést készít, amelynek köszönhetően Ukrajna és Grúzia zöld utat kap a vízumkényszer eltörléséhez. Az ukrán portál a hírt a német Die Weltre hivatkozva közli. 

Mindkét ország esetében 2016 közepétől szüntethetik meg a vízumkényszert. Az ukrán oldal szerint az Európai Bizottság pozitívan fogja értékelni két ország igyekezetét a vízumkényszer eltörléséhez szükséges feltételek teljesítése terén.

Azonban ehhez még az is szükséges, hogy Ukrajna további erőfeszítéseket tegyen a korrupció elleni harc területén.

A vízumkényszer eltörlése lehetővé teszik majd, hogy egy fél év alatt összesen 90 napot tölthessünk az Európai Unió területén, de ez nem vonatkozik azokra a személyekre, akik munkavállalási céllal érkeznek az Unióba.

Tisztelt Olvasóink! A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebook-on közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban. Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről, húzzátok az egeret a KárpátHír Facebook oldalán a “Tetszik/Liked” gombra és pipáljátok ki az értesítéseket, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s