Terrorveszély, vagy bombariadó miatt kiürítettek egy iskolát Budapesten

image

Bombariadó zavarta meg az oktatást a budapesti, Kiscelli közben lévő British International Schoolban. Az iskolát kiürítették, a TEK már a helyszínen van. A BRFK közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A fegyveres terrorelhárítók az összes diákot és tanárt az iskolával szemben lévő múzeumba menekítették a bombafenyegetettség miatt. A tanintézmény átvizsgálása folyamatban van, jelenleg kutyákkal keresik a bombát a szakértők.

Frissítés

Bombariadó a British International Schoolban

Valószínűleg bombariadó volt a Kiscelli közben a British International Schoolban. A helyszínre a rendőrség és a TEK- nagy erőkkel vonult ki, a környéket lezárták. A gyerekek biztonságban vannak, egy részüket átmenekítették a közeli Kiscelli Múzeumba, a többiekért elmentek a szüleik.

Információink szerint az iskola több mint 300 tanulóját a közeli Kiscelli Múzeumba menekítették át. A múzeumba mintegy fél 10-kor vitték át a gyerekeket, a múzeumpedagógusok foglalkoztak velük addig, amíg a szüleik nem mentek értük. A szülők igazoltatás után mehettek el gyermekeikért.

Az esettel összefüggésben a rendőrség portálunkkal azt közölte, hogy a rendőrség intézkedett az épület
tűzszerészeti átvizsgálására. a BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága pedig közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Forrás: Blikk.hu/PS

Fotó: Blikk.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s