Bárhol és bármikor tömegpusztitó fegyvereket vethet be a Daes Európában – Az EP eltitkolt jelentése

2015. december 08. 11:36
Kincses Albin – Hunhír.info

vegyi-fegyverek-500.jpgAz Európai Parlament december eleji jelentése szerint a Daesh takfiri terroristák az egész unió területén bárhol és bármikor bevethetik biológiai vagy vegyi fegyvereiket. Az európai kormányok és az uniós intézmények feladata a megfelelő riasztás alkalmazása, illetve annak kezelése, hogy milyen mértékben osztja meg ezt a tényt a nyilvánossággal.

A terroristák által alkalmazott kezdetleges vegyi fegyverek a bizonyítékai annak, hogy a takfiri terroristák hozzáférnek a szükséges az ilyen támadásokhoz szükséges felszerelésekhez. A jelentés beszámol arról, hogy a terroristák már több lehetőséget kaptak az elmúlt néhány évben, hogy hozzáférjenek a nem hagyományos fegyverekhez Szíria, Irak és Líbia területén.

A terroristák pénzügyi lehetőségei adottak az ilyen támadások végrehajtásához és az akciók végrehajtásához megfelelő szakemberekkel is rendelkeznek. A jelentés szerint az EU-tagállamok kormányainak óvintézkedéseket kell bevezetni a vegyi támadások kivédésére, megfelelő felszereltségű mentőcsapatok felállítására, amelyek képesek szembenézni a nem hagyományos támadásokkal.

Reklámok

Bárhol és bármikor tömegpusztitó fegyvereket vethet be a Daes Európában – Az EP eltitkolt jelentése” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s