Az eddigi legdurvább: ilyet se mondtak még Magyarországról

image

A Magyarországgal kapcsolatos túlzó nyugati médiakritikánál már csak Magyarországgal kapcsolatos túlzó nyugati médiakritikán való felháborodás unalmasabb. De most egy német kollégának sikerült olyat alkotnia, amitől még a mi cinizmustól megkeményedett arcbőrünket is elöntötte a kurucos pír. Mondjuk legalább lengyel barátainkkal együtt lettünk az Iszlám Államnál is veszedelmesebb banda. 

Igen, jól olvasta, Európára az Iszlám Államnál is nagyobb fenyegetést jelent Magyarország és Lengyelország. Erre jutott Christian Bommarius, a Berliner Zeitung újságírója, amikor nyúlfarknyi kis kommentárjában Orbán Viktor és Jarosław Kaczynski  bűnlajstromát  – jogállam lábbal tiprása, blabla, autoriter állam, blabla, nacionalizmus, blabla, embertelenség menekültügyben – sikerült ezzel az igazán ütős állítással lezárnia. („Von Ungarn und Polen droht Europa eine größere Gefahr als von der Mördertruppe des Islamischen Staates.”)

Azaz “Európát nagyobb veszély fenyegeti Magyarország és Lengyelország, mint az Iszlám Állam gyilkos csapatai részéről.”

A Berliner Zeitung honlapján nem is feltétlenül PiS-szavazó lengyelek kérik ki maguknak az ordenáréságot, s bevalljuk, mi is a fokosunk után kezdtünk matatni. De aztán hagytuk a fenébe az egészet. Legszívesebben innánk egy nagyot lengyel cimboráinkkal a békés, boldog, gyűlöletbeszéd-mentes közös európai jövőre.

Reklámok

Az eddigi legdurvább: ilyet se mondtak még Magyarországról” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Hülye kretén, idióta agyhalott, senkiházi fasz ez a Christian Bommarius !Le se izélem, mert kár volna az anyagért!!!

 2. Üzenet a hülye zsidó Christian Bommariushoz.

  Mit üzen ennek a transznacionális kozmopolita és multi-kulturalista őrültnek Zeev Jabotinsky kiemelkedő nacionalista zsidó társadalomtudós és pragmatikus társadalomszervező, író, az izraeli “Zeev Jabotinsky Institute In Israel – מכון ז’בוטינסקי בישראל” névadója?

  ” A nacionalizmus mindenekfelett álló érték.
  Nincs a nemzetnél, a hazánál magasabb ,rendű érték, nincs olyan istenség e világegyetemben, amelynek kedvéért fel kellene áldoznunk e két legdrágább kincset”.
  Jaboninsky ehhez még azt is hozzáfűzi, hogy “a társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát”. Az “abszolút nemzet” ideáltípusát abban látta, ha a nemzet , azonos etnikai, történelmi eredetközösségből származó népességből áll és időtlen idők óta ugyanazon a földarabon él. Ott ahol kultúrája, államisága kialakult. Tehát őshonos és nem rendelkezik olyan más etnikumú kisebbséggel, amely gyengíti a nemzeti kohézióját, és idegen kulturális etnikai zárványként gyengíti az őshonos etnikai eredetközösség tradícióját, értékrendjét. Valamint a nemzet eredeti nemzeti nyelvét beszéli , eredeti írását használja és nem azt, amit egy másik etnikumtól átvett. Jabotinsky, mindezen kiváló gondolatokat azzal koronázza meg, hogy kijelenti, hogy ” Egy nemzet lényegét azonban, sajátos jellegének alfáját és omegáját specifikus fizikai minősége, etnikai összetétele alkotja!”.
  (Jabotinsky végrendelete Jeruzsálem -Tel Aviv, 1947. Ktavim,9 kötet,110. oldal) Ide, ebbe a gondolatmenetbe semmiféle idegen etnikai migráció nem fér bele! DE MIT ÜZEN Viktor Chaim Arlosoroff, https://de.wikipedia.org/wiki/Chaim_Arlosoroff, neves zsidó nacionalista társadalomtudós, a Der Jüdische Volkssozialismus címmel 1919-ben Berlinben megjelent tanulmányában. Chaim Arlosoroff ezen művében egyértelművé teszi, hogy “A nemzeti eszme az egyetlen, amely lehetővé teszi a nemzetek közötti ligát. A kozmopolita szocializmus a bolsevizmus időleges sikere ellenére is kapitulálni kénytelen. Az EU transznacionalizmusa is halálra van ítélve, az olyan szellemi toprongyokkal együtt, mint Christian Bommarius
  KÉRDÉS!
  MIÉRT A HÜLYE, RÖGESZMÉS ZSIDÓKNAK VAN A LEGNAGYOBB HANGJA?
  Igaz egykoron a Hóreb alatt is ezeknek volt a legnagyobb hangja, de miután Mózes lejött a Dzsebel Muszáról a parancsolatokkal, Áron öccsével agyonverette őket.
  De sajnos nem az összeset!
  Mert most itt óbégatnak az EU-ban és az Berliner Zeitung hasáblain.
  Ki kell söpörni Európa közéletéből a liberális idiotizmust!
  (már csak a fordítás marad hátra)
  Karatnai Bodó Attila

 3. Kedves Karatnai Bodó Attila Testvérem! A szó igaz, nemes értelmében az vagy, arra kérlek nézzed el nekem, hogy ennyire aprólékosan nem fejtettem ki a részleteket ennek a görény tetűnek! A többi rendben!
  Üdvözöllek, ölellek!

 4. Én ennek a hülyének sírjánál örvendeznék a magyar testvéreimmel, ha az a bizonyos, merkel által szeretett iszlám “vándorcigányok” levágnák a fejét! Nem kívánom, de remélem, hogy az iszlamisták majd ilyen módon “fejezik ki/le” köszönetüket merkellel szemben is…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s