Vége a liberalizmusnak: radikális lépést tervez Ausztria

image

Ednan Aslan, a Bécsi Egyetem Iszlám Intézetének professzora készített egy tanulmányt, amelyet a napokban publikáltak, és amelyből drámai információk derültek ki az ausztriai, elsősorban bécsi muszlim óvodákkal kapcsolatban. Sebastian Kurz, a külügyekért és integrációért felelős osztrák miniszter azonnal bezáratná a zárt óvodákat.

A tanulmány szerint a mintegy 150 bécsi muszlim óvodába nagyjából 10 ezer gyermek jár, és a – szülők elvárásainak megfelelően az intézmények – igyekeznek teljesen zárt környezetet biztosítani a kicsik nevelésére. Párhuzamos társadalom építésén fáradoznak a szülők és az óvodák vezetői, amelyben a gyerekek nem tanulnak németül, és az iszlámon kívül más hatás nem érheti őket.

A Kronen Zeitung már november 25-én „A bécsi óvodákban az oktatás célja a dzsihád?” címmel jelentetett meg egy írást, amelyben már felvázolta a tanulmány által napvilágra hozott problémát, mivel az egyik bécsi óvoda minősítésekor kiderült, hogy egy vitatott oktatókönyvet is használnak.

A Dzsihád, mint a muszlim gyerekek nevelésének utolsó szakasza

A Fatima Grimm által jegyzett tankönyv a muszlim gyerekek nevelésének négy fázisát jelöli meg. A negyedik, egyben utolsó szakasz a dzsihád megismerése. „A gyerekek 15 éves korukig fogékonyak a dzsihád szellemiségének megtalálására” – írja a szerző a 19-20. oldalon, majd így folytatja: „ Az Istenért vívott harc elsősorban karddal vívandó meg, de amikor ez nem lehetséges, vagy nem szükséges, tollal, ásóval, szikével, vagy varrótűvel és fakanállal is lehetséges harcolni.”

A könyv pikantériája, hogy a könyv megjelenése óta elhunyt szerző, Fatima Grimm apja Karl Wolff, az egykori SS-Obergruppenführer, akit 300 000 ember a treblinkai megsemmisítő táborba történt deportálása terhel.

A tanulmány óriási politikai vihart kavart

Ausztria, de legfőképpen Bécs Csipkerózsika-álmából ébredezik. A politikusok egymás után alkotnak elmarasztaló véleményt a főváros vezetéséről, amely lehetővé tette, hogy az óvodák helyzete idáig fajuljon. Sonja Wehsely, a szocialista SPÖ egészségügyért és szociális kérdésekért felelős városi tanácsosa Sebastien Kurz külügyi- és integrációs miniszter felelősségét feszegeti a kérdésben, ami érthető, elvégre a fiatal miniszter néppárti politikus. Kurz egyébként tömören és röviden fogalmazta meg álláspontját: „Meggyőződésem, hogy azonnal be kell zárni a legtöbb muszlim óvodát”.

A sokat emlegetett muszlim integráció ezzel Ausztriában véglegesen vakvágányra futott. Az a folyamat ugyanis, ami az óvodákban elkezdődik, a terrorszervezetek kiképzőtáboraiban zárul – írja a Kronen Zeitung.

Reklámok

Vége a liberalizmusnak: radikális lépést tervez Ausztria” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Hááát ami azt illeti az ausztriai népnek túl jó volt az élete : Es geht uns Gut . Ein Land zum Leben .ami valójában müküdött és még most is működik.Csak már egy új időszak rég elkezdődött a …válság … migració…. és nehezen akarják tudomásul venni. De még egyenlőre mindig megtehetik,mert a számukra nem tetsző munkát az auslanderek végzik: Értelmiségiek zöme is prágai vagy magyar…. stb de szükség van rájuk .Hiszen az egykori csaszári udvartartási időket szerették.-vagy sorolhatnám .Ettől eltekintve a politikájuk és maga az ország… csodás.

    • jo, jó, szuper ország, de ha a muslimokat beengedték, akkor gondolni kell arra is, hogy azok nem hajlandók átalakulni, hanem előbb utóbb ellenűnk fordulnak, az eredménye már látható .

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s