Újfajta teleshop indul Amerikában – a GunTV-n fegyvereket vehetünk

A tervek szerint január végén indul be a csatorna, és azonnal megrendelhetjük a felkínált fegyvereket. Ezután egy központi cég, a Sports South felveszi a rendelést és továbbítja a termékeket a megrendelőhöz legközelebb eső fegyverboltba. Elég valószínű, hogy mielőtt átadják a fegyvereket, át kell menni egy ellenőrzésen, mely során azt nézik meg, hogy az illető volt-e már büntetve, illetve követett-e már el erőszakos bűncselekményt a múltban.

56602317c36188d22e8b45f9

A fegyverviselés mellett állók szerint ez tökéletesen elégséges védelem az olyan lövöldözésekkel szemben, amelyek szinte már napi szinten fordulnak elő az Egyesült Államokban. Arról már nem szól a fáma, hogy mi van azokkal, akik éppen a most megvásárolt fegyverekkel tervezik elkövetni életük első (és sokszor utolsó) erőszakos bűncselekményét. A múlt héten például Kaliforniában (amely az egyik “legszigorúbb” állam a fegyverviselést tekintve) volt lövöldözés egy összejövetelen, melyben 14-en meghaltak és 21-en megsebesültek.

Azonban tudnunk kell, hogy Kaliforniában tilos például automata gépfegyvereket eladni. Így aztán csak pisztolyok és vadászpuskák kerülhetnek elő. Elvben.

Sokan az állandósuló vérengzéseknél és a rengeteg halálos áldozattal járó fegyverviselésnél azonban fontosabbnak tartják azt, hogy a “tisztességes emberek élhessenek jogaikkal” és vásárolhassanak szabadon fegyvert. Talán nem is érdemes még arról is beszélni, hogy az áldozatok között rengeteg gyerek van, aki véletlenül találja meg a nem megfelelően elzárt fegyvert a lakásban és magát vagy mást talál el vele.

Mindenesetre ha eddig nem volt kedve vesződni Amerikában azzal, hogy elmenjen egy fegyverboltba, akkor most megrendelheti az árut telefonon – majd ugyanúgy elmehet érte egy fegyverboltba. Már előre nagy sikereket lehet jósolni a GunTV-nek.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s