Kovács G. Tibor: Honvédelem – új észjárással

“Hazánk a következő hat-hét évben meg fogja kétszerezni védelmi kiadásait.”

Örvendetes hír.
Európára újszerű katonai fenyegetés vonult 2015-ben. Sokak szerint már nem is „csak” fenyegetés – maga a megvalósult támadás a terrormigráció. Civilbe öltöztetett katonák óriási tömege árasztotta el a kontinenst, sejthető céllal.
Európa bénának bizonyult.
A kontinens államszövetségének vezető garnitúrája megméretett, és könnyűnek találtatott. Celebek irányítják az Uniót: televíziós szereplésre betanított bohócok, akik csak a választási kampány „harcaihoz” edzettek.
Valós küzdelemre alkalmatlanok.
Celebek szüntették meg annak idején a sorkatonai szolgálatot is a térségben. Ez volt a divat, és megfeleléskényszerből ehhez alkalmazkodtak. Egy hazugságrém még a harckocsikat is elajándékozta, hogy jó pontot szerezzen.
Most mélyről kell indulnunk.
A védelmi kiadások jelentős része a Gripen-törlesztésre „repül” el. Huszárcsínynek számított, amikor nem a félig kiselejtezett amerikai gépeket vettük meg az egyébként még felújítható MÍG-ek helyett, hanem a Gripeneket.
Ma már a F16-osok is fölöslegesek lennének.
A háborút nem a légierő indította, hanem a gyalogság, mégpedig a jól kiképzett, ám fegyver nélküli gyalogság. Ideiglenesen fegyver nélküli, hiszen pár vagon Kalasnyikov Európába juttatása nem megoldhatatlan hadművelet lenne.
A hadi tanács szellemileg lebénult.
Még mindig nehézfegyvereket telepítenek, lokátorokat emelnek, csodálatos repülőgépeket állítanak hadrendbe, miközben a támadás gyalogsággal zajlik. Egy tengerentúli ország nagykövete mosolyogva néz hadgyakorlatokat.
Amelyek lövészárkokban rekedtek meg.
„Modernebb” tábornoki karok pedig űrháborúra gyúrnak, anyahajókkal fogyasztják az olajat, miközben az ellenerő díszes városokat száll meg – puskalövés nélkül. Generálisok kapják a magas fizetést azért, hogy fantáziáljanak.
Miközben a való világ ránk döntötte a kerítést.
A magasabb hadi kiadásokat élőerőre kell költenünk. Fiataljainkat hagyományos fegyverek jó kezelésére kell megtanítanunk: a tőrtől a Kalasnyikovon át a gránátig. A jövő háborúját úgy előzhetjük meg, ha nem űrháborút vizionálunk.
A terrormigráció az új fegyvernem.
Tömeges. Katonai szervezettségű. És az előzőleg korrupciós szőnyegbombázással védekezésképtelenné tett országok ellen irányuló. Ez a három ismérve van jelenleg a terrormigrációnak.
Ezek ellen kell védekeznünk.
A tömeget a drótkerítések elterelték. A katonai szervezettségű támadást a belügyi alakulatok semlegesítették. A politikusok és egyes médiumok korrumpálására tett kísérleteket… Hoppá! Itt van a baj. Ez ellen nem történt semmi.
Lefizetett vagy megzsarolt politikusok továbbra is dezinformálnak, populista szamárságokat nyerítenek, degenerálják a társadalmakat. A korrumpált médiumok pedig a butítás mellett még fenyegetnek is: rontják a társadalmak önvédelmi képességeit.
Igen, a védelmi kiadásoknak ezek ellen kell erősítést adniuk.
A korrupt „szakértők” leleplezésére, testület elé állítására, az elemi információk terjesztésére – és akár ismételgetésére -, a szellemi önvédelmi közösségek – szabadság kis körei – megerősítésére kell az adófizetői pénzeket költeni.
 A fenyegetés háborús jellegű.
A védelmi kiadások megkettőzése mellett bátorság is kell a legbizonytalanabb frontvonal: a korrupciós támadás ellen. Ezt: a korrupt politikusok, a lepénzelt médiumok elleni bátorságot civil kurázsinak hívják. És erről ma már tudjuk.
A demokrácia elemi föltétele.
Reklámok

Kovács G. Tibor: Honvédelem – új észjárással” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. MÁJUSBAN LEÍRTAM ÉS KÖZZÉTETTEM :

  MAGYARORSZÁG MEGSZÁLLÁSA. KISÉRLET A MAGYAR NEMZETI ERŐK FELMORZSOLÁSÁRA.
  2015. május 20., 12:45

  Senki ne gondolja, hogy ez a 21. századi “menekülthullám” csupán néhány tucat embercsempész akciója!
  Bizony ez központi transznacionális akarat végeredménye, amelynek célja Európa társadalmainak destabilizálsa.
  A NEVE: 21. századi fegyverek nélkül megvívandó demográfiai-biológiai háború az európai nemzetállamok őshonos etnikumai ellen!
  AKI EZT NEM LÁTJA AZ NEM CSUPÁN VAK, DE HÜLYE IS!
  Az imperializmus álnok módon a “humanizmus” maskarájába öltözött,de álcája alól kilógnak körmei és patái és már messziről megérezni a bűzét is!

  BILIÁRD POLITIKA, ( nem direkt lökjük a golyót, hanem egy másik meglökése által hozzuk mozgásba az egészet)
  avagy az USA levantei gyökerű intellektuális állami terrorizmusa,amellyel elindította a népvándorlást Európa felé, hogy az ilyen módon generált társadalmi destabizálásból ismét hasznot húzzon.

  MI VAN MÉG A HÁTTÉRBEN?

  Az európai diaszpóra liberális zsidósága azért is szorgalmazza a bevándorlást, mivel közismert, hogy az egykori bevándorlók leszármazottjai, a liberális és baloldali szocialista mozgalmakat erősítik és ellenszenvvel, sőt ellenségesen fordulnak a konzervatív, vagy jobboldali, nacionalista, nemzeti politikai formációk felé. Minden olyan felé, amely az autochton népesség érdekeiről szól. Ez a “menekült”népesség a politikai hatalomra törő liberális, transznacionális, diaszpórabeli zsidóság hadoszlopa, szavazóbázisa, etnikai eredetközösségének eredményes etnocentrikus érdekérvényesítéséhez.

  Minden etnikum,így a magyar galutban élő zsidóság és holdudvara olyan gazdasági, politikai és szellemi környezetet próbál teremteni magának, amelyben minden részlet sajátos gondolkodásból ered, s ezért megfelel sajátos ízlésének is. Ilyen környezetet viszont csak olyan országban hozhat létre, ahol Ő AZ ÚR (!) Pontosan ezért a hatalom megszerzéshez szükségeltetnek az idegen etnikumú és letelepítésre szánt tömegek.

  Ez a “humánus maskarába öltöztetett, fogadjuk be a rászorulókat “című idegen etnikumok befogadását célzó törekvés lehetővé teszi, hogy a befogadottak, mint majdani hálás szavazóbázis a politikai hatalomra törő diaszpórabeli zsidóságot a politikai választások során környezetéből kiemelje és az őshonos etnikum fölé rendelje. Miáltal megvalósulhat az őshonos lakosság felett a teljes politikai és gazdasági hatalmgyakorlás Olyan korlátlan hatalomgyakorlás, amelyet a második világháború után csupán a szovjet megszálló páncéloshadosztályok által voltak képesek megkaparintani. (Lásd Rákosi/Rosenfeld és társai.)

  Ahogy a neves cionista társadalomtudós mondta, Ze’ev Jabotinsky, זאב ז’בוטינסקי; born Vladimir Yevgenyevich Zhabotinsky (HELYESEN EJTVE: Zsabotinszkíj) ” az etnosz maga a vélemény és a szándék.

  Miközben a fentebb leírt módon, a galut, a diaszpórabeli zsidóság társadalmi környezetének mindenféle eszközzel való multi-etnicitását, multikulturalitását, követeli. Hozzá pedig szegregáció mentességet, toleranciát, humanizmust és megértést.

  Közben saját zsidó nemzetállamában egyre inkább nő a zsidó etnocentrikus ultranacionalizmus, más etnikumokkal szembeni szegregáció.

  If Americans Knew
  The new Israeli Justice minister justified the burning alive of a Palestinian teenager and called for the slaughter of Palestinian mothers who give birth to “little snakes.” The new deputy defense minister, said: “(Palestinians) are beasts, they are not humans” and “a Jew always has a much higher soul than a gentile…” See: “Reassessing US Aid to Israel,” by Allan Brownfeld http://cnif.us/1LdAFsP
  Ez olyan alávaló,gyomorforgató, önkritikátlan viselkedés, hogy ennek kritikáját már semmilyen nyilvános fórum nem bírná elviselni.

  Üdvös lenne, ha nem a magyar galut zsidósága formálna arról véleményt, hogy a magyar lakosság kivel akarjon és kivel nem akarjon együtt élni. Kit akarjon befogadni magához és kiket nem akarjon!
  A magyar galut zsidóságának, akik zsinagógájukban, ―a világ legtermészetesebb dolgaként― ott tartják, az egyetlen zsidó haza, „zsidó otthon” „ , Bejtanu”, azaz Erec Jiszráél zászlaját, valamint a liberális zsidóknak is különösen jól kellene tudniuk, hogy a zsidó nemzetállamban Erec Jiszráélben sem gondolkodnak másképpen az idegenekről, a nem zsidó bevándorlókról. Ott sem kellenek! Ahogy az ottani zsidók, Izraelt, régi-új nemzetállamukat zsidó államként kívánják az idők végezetéig látni, úgy a magyarságnak is meg van az igénye ahhoz, hogy őseik magyar hazáját magyarként lássák.
  Magyar nemzeti szellemmel, összetartozó magyar történelmi eredetközösséggel.Az ilyen esetekben nem érthető, hogy a magyar galutban élő magyarosított nevű,adott esetben kikeresztelkedett zsidóság miért vélekedik másképpen. Ilyenkor miért nem ahhoz a nemzeti akarathoz lojálisak, amely egykoron zsidó felmenőit befogadta, emancipálta?

  DE KIK EZEK”menekültek”?

  KICSODÁK,
  MICSODÁK,
  MIFÉLÉK?

  Ide Magyarországra, szétszakított, megtaposott hazámba, szétdarabolt magyarságunk közé egyetlen egy idegen etnikumú, más etnikai eredetközösségbe tartozó személy ne tegye be a lábát letelepedés céljából!
  NEM KELLENEK!
  NEM AKARUNK VELÜK EGYÜTT ÉLNI!
  SEMMI KÖZÜNK NINCS HOZZÁJUK!
  NEM AKARJUK!
  Csak olyanok jöjjenek, akik a magyar etnikum történelmi etnogenezisének folyamatában részt vettek és az ural-altáji-turáni ragozó nyelvet beszélő testvérkultúrához tartoznak.
  Elég volt a hatalmi szóval erőszakkal magyarságra testált idegen etnikumokból, akiknek csupán egy hányada vált szívében és nemzeti szellemében magyarrá és csupán országlakó, hospes, parvenü, vagy éppen belső ellenség, magyargyűlölő!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s