Árpád Levente kirúgása után először szólalt meg. Ezt üzeni

Sziasztok! Barátaim!

Most van időm igazából arra, hogy némejetek hozzászólásait elolvasva és a Youtube -re feltöltött videófelvételt teljesegészében újranézve (05.12.2015) felfogjam mit tettem. Mindenesetre vegye tudomásul mindenki és értse meg kérem, hogy ez az időszak a kényszerű hallgatás ideje. Amint azt már egyszer elmondtam és a bejegyzést aztán töröltem.

Most emlékeztetni szeretnélek benneteket. Hívatalosan tisztázom magam hatóságilag. Aztán beszélgetünk majd a vádaskodókról is és mindenről beszélgetek veletek amiről csak akartok… Jelenleg azonban a jogi képviselőm szava szentírás, aminek értelmében nem nyilatkozom. De ne kényszerítsetek háziőrizetbe. A diszkréciótokban jobban bízom mint mielőtt felfogtam volna a videómnak tudatalattimból felszínretörő társadalmi üzenetét. Ezért ide da elmegyek, de nem nyilatkozom semmit, senkinek. Tudom már kikel fogom megosztani gondolataimat elsőre, másodikra és harmadikra. Üdvözlök minden barátomat!

forrás : Jeddi Árpád Levente.

arpi.jpg

Reklámok

Árpád Levente kirúgása után először szólalt meg. Ezt üzeni” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves Levente ez a tanács aranyat ér amíg be nem fejeződik a hercehurcád! Az enyém a bíróságon már ötödik éve folyik.Akkor is drukkolok neked mert igazad van abban mit kerestek azok a …..de nem is írom le! Mert az én szemembe ez a faj nem normális emberi faj legalábbis nem európai értelemben így szó nincsen rá ! Remélem hamar vége lesz az ügyednek és jó értelemben! Az a baj mindenhol azt hiszik ezek a szarok mindent megtehetnek! No meg a liberális faszok issssssss!! Az is aki feljelentett!!

  • Kedves Levente! Remelem ,hogy minden jol alakul ,mert sajnos ugy latszik ,hogy a mocskoknak mindent lehet a feher embernek meg kuss. nem tettel semmi rosszat ,es sajnos vannak olyan libak a teveben es olyan ujsagirok az irodakban ,akik ugyan melletted allnak ,de mint a jo papok ,bort isznak de vizet predikalnak.Nekik nem kell minden nap elhajtaniuk a kecske pasztorok mellett ,akiknek semmi keresni valojuk nincs az autopalyan,Csak azt nem tudom ,hogy azokat a kecske pasztorokat miert nem buntetik meg ,amiert az autopalyan akadalyozzak a forgalmat.

 2. En azt mondom meg gondold at egy parszor rafogsz jönni mit rontottal el mert hogy igazad van tudjuk hogy trágárul beszelsz es ezzel a tobbi kamionost is minosited nem jo tudod jol mi kis emberek vagyunk ehez latod meg a rendorok is pedig ha oket elengednek nem maradna nyomuk sem vigyazz magadra kitartás

  • Mindenben igaza van Árpinak!!! Csak védte magát és a kamionját! A tévés kisasszonynak + a tökös feljelentőnek pedig azt üzenem hogy töltsön el ott egy napot (vagy vigyék öket haza) és megtudják kik ezek a paraziták s mi a valoság!!!

  • Kedves Levente! kérlek nézd el hogy nálunk annyi gyengeelméjű kretén van, mint amennyi gyalog-nigger Calais mentén.
   Nálunk csak úgy hívják őket hogy LIBERÁLIS. Ez mostanra egy szitokszó lett mert az ilyenek miatt elveszítetted állásod, és mert nem nézik jó szemmel hogy ki mersz állni igazad mellet.
   Ne törődj az ilyen fideszes kis pöcs miatt, és ha egyszer találkozok vele, akkor biztosan csak úgy nekifutásból képen vágom…(csak hogy visszavágjak az ilyen agyhalottnak, és hogy jobb legyen a napom)
   De három dolgot tudok javasolni, a raktérbe könnygázt, és disznóhúst, a kamion elejére egy jó erős ütközőrácsot, (lefestve vörös festékkel úgy mintha átmentél volna néhány gyalog-niggeren), és nem utolsó sorban egy 100-as szögekkel teletűzdelt ütővel.

 3. HA EGY LEHETŐSÉGED VAN, AKKOR LÉGYSZIVES ADD MEG A FELJELENTŐ ADATAIT ! Név, cim, fgolalkozás vagy amit tusz !!! Nagyon sokat segitenél ! Vagy valaki adja közre, aki biztos forrásból tudja ! MIvel nem titkos, a kiléte pedid nyilvános, jogunk van tudni ! Köszönettel a NAGY NYILVÁNOSSÁG nevében !!! Sajt-ó !

 4. Vicc ez az egész, mint a migrássimogató liberálbuzoid politika és hozzácsatolt és idomított médiapropaganda. Sajnos ma ott tartunk, hogy a bűnözőknek vannak jogaik, mi pedig velük szemben egyre jobban jogfosztottakká és rabszolgákká váltunk. Ezeknek az embereknek a tolerancia és a humanitás csak addig tart, mig egyetértesz velük. Amint kritizálsz, vagy más véleményen vagy, és másképp teszel, onnantol halálos ellenségükké válsz. Egy diktatúra ez mint Sztáliné és már köszönő viszonyban sincs a demokráciával. Egy demagóg és idealista világban élünk, ahol az egyszerű logika, észérvek és a több ezer éves tapasztalat már nem mérvadóak többé. Liberalista “barátaink” most, rövid ideig még úgy érzik, akár az evolúció szelével is szembehugyozhatnak. Persze csak addig, míg ők maguk is nem válnak majd menekülté.

 5. Levente fogadd együttérzésem,harcolj az igazadért,mutass jó példát a magyarnak,mert olymértékben gyáva lett,hogy az már a fennmaradásunkat veszélyezteti.Isten segítségével győzzön az igazság.

 6. 71 éves vagyok, A Földmüűvelésügyi Minisztériumban dolgoztam, 30 évig.Ügyvitelszervező, programozóként! Az Ön stílusa az idegállapotával magyarázható. Sajnos hatalmam nincs, de az Önt elítélőket kötelezném , csak Calais-i fuvarokat kísérjenek Angliába! Mindenkit , főleg a tegnap este a TV-ben nyilatkozó Peredi Péter főtitkár “urat”. Miért nem azzal foglalkoztak,” Mit kerestek a migránsok az autópályán?” Mellékesen a francia motoros rendőrök is leszorították őket! Felháborító hogy még a kamionosokat ítélik el, akik embertelen körülmények között, alig megfizetve élik le az életüket!

 7. Én egyet nem értek! Milyen jogon indíthat magyar hatóság olyan ügyben eljárást ami Franciaországban történt? Mert ha a francia hatóság indít ügyet ezért az rendben lenne esetleg!

  • Hello szerintem te csak kikerultel egy masik jarmuvet,,es ezt vesd eszedbe,ember legyen aki az ellenkezojet be tudja bizonyitani

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s