Eritreai menekültek

A német állam menedékjogot adott 19 eritreai (Eritrea korábban Etiópiához tartozott, ma is háború dúl a két állam között) menekültnek. Hogy miért pont nekik?
Mert nagy valószínűséggel izraelitákról van szó.
Azt kevesen tudják, hogy a zsidóság eredetileg onnan származik, “azon a környéken” van az őshazájuk.
A II. VH alatt, ill. után Izrael állam a létrehozásakor, azon ment a vita a nagyhatalmak között, hogy Etiópiából alakítsanak-e ki egy territóriumot a zsidóság számára, vagy Palesztinából. (Az utóbbi mellett döntöttek.)
Már pár évvel ezelőtt is olvasni lehetett a “szomáli-eritreai” zsidóság kimenekítéséről.
Azt érdemes ehhez tudni, hogy ezeken a területeken már jó pár éve polgárháború dúl és aki nem muszlim vallású és egy kicsit is kávésabb színezete van, mint a fekete-szénnek, azt üldözik, vagy éppen azonnal kivégzik.
Ezeken a területeken élnek azok a terroristák is, akik kalózkodásból élnek hajókat és embereket is rabolnak el váltságdíjért. (Ma hadihajók védik ezen országok “felségvizeihez” közeli területeken a Vörös-tengeren áthaladó hajókonvojokat.)
A kimenekítésre azért van szükség érintett területeken, mert nagyon sok “eredeti vallású ortodox” zsidó él, akik Izraeltől várták a megoldást.
Be is adtak Izraelnek rengeteg menekültjogi kérelmet, csakhogy ők teljesen feketék, ezért Izrael korlátozta a bevándorlásukat (majdnem egészen leállította).
Izrael állam törvényei szerint azonban nekik minden izraelita vallású embert be kell fogadni, aki igazolni tudja “zsidó” származását.
Izrael állam azonban ezekről a területekről nem fogad be több izraelita vallású “menekültet”.
Az onnan érkező “menekültek” valószínűleg kihasználják ezt a szándékosan indított népvándorlást és azt, hogy Németország engedi letelepedésüket, pedig az érintett országokban gyakorlatilag nincs oktatás, vagyis az onnan érkezők korántsem atomfizikusok.

Forrás: Nem akarunk “Iszlám” Államot Magyarországon

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s