Egy TEK-es ijesztegetés margójára: az MTV 1 hazugsága

Előzetesként: Olvasónk a TEK utóbbi akcióinak egyikére kívánva reflektálni, írt a Bal-Rad-nak:
Most este láttam a tv-ben az m1 20.00 híreiben ,hogy nyíregyházán elfogott a TEK egy fiatalembert aki gyanuba kevertek fegyvereladási bizniszben és köze lehet a kormánytagok merényleteihez!

Életemben nem hallottam ekkora baromságot! Ha korrekt tényt szeretnétek hallani akkor szívesen elmondom, illetve leírom , hogy mi történt, mert a letartoztatott fiatal ember a barátom! Tisztában vagyok az ügy összes részletével! Titeket pedig korrekt hírközlőnek ismertelek!

Üdv:…

A dolog előzménye:
 A TEK kivonult egy nyíregyházi férfi lakásához csütörtökön. A férfit megbilincselték. Volt egy régiségboltja, és onnan vásárolt valaki korábban egy fegyvert.
nye
Információink szerint ennek köze lehet annak a két férfinak az ügyéhez, akiket nemrég terrorcselekmény előkészítésének gyanúja miatt fogott el a TEK.
(origo)
Miután kértük hogy írja meg a történetet!-megtette. Íme:
Nov. 30-án A kora esti órákban közuti igazoltatás során igazoltatták R.R. 31 éves Nyíregyházi jómódú apartman tulajdonost, aki vélhetőleg fűves cigarettát fogyasztott, mert enyhén bodult állapotban vezette Mercedes tipusú jármüvét, de az alkoholszonda nem mutatott eltérést a normális szinttől.
Így a továbbiakban a SZ-Sz-B-megyei Rendőrkapitányságon találta magát, ahol drogteszt kimutatta a THC-tartalmát, amelyet az elkövető beismert és elismerte a fogyasztást. Ezt követően a rend éber őrei házkutatást tartottak, ahol megtaláltak egy 10 ével ezelött vásárolt egy 2.vh-s. hatástalanitott francia géppisztolyt, amely műbizonylattal és a hatástalanitási papirokkal rendelkezett, mint relikvia.
A papirok nem kerültek elő, így hogy az ügyben gyanusitott R.R ügyében a hatóság jó szándéka jeléül kérte, hogy fedje fel az eladó mivoltát! Mivel az ügyben gyanusitott egyébként tisztességes adőfizető állampolgár és segiteni akarta az ügybuzgó testületet felfedte az eladó kilétét, de ez sem mentette meg a 72 óra elözetestől.
Az eladó SZ.K. 41 éves régiségbolt tulajdonos, aki az üzletet édasapja megromlott egészségi állapota miatt átvette és üzemeltette egészen 2010-ig. De a gazdasági válság a régiségkereskedőket sem hagyta figyelmen kivül, így az bezárta az üzletét és többnyire külföldön, Thaiföldön élte az életét. Ez év tavaszán hazajött meglátogatni a szülőföldjét és a szüleit. És ez olyan jól sikerült, hogy elhuzta egészen az ominozus pillanatig, tegnap estéig.

tek

Mert tegnap késő délután lecsapott a TEK a vélhetően terrorista gyanus személyre! Őrizetben vették a 42kg-os 165 cm-es fiatalembert akitől egy ovodás sem ijedne meg, de hát ha egyszer benne volt a fegyverbizniszben, hát akkor a komoly erőkkel kivonuló 32 fős rendöri alakulatnak az első felszólítására-kinyitotta a háza ajtaját és “megadta” magát.

A TEK emberei őrizetbe vették és azonnal házkutatást tartottak nála. Ahol érdekes módon semmilyen fegyvert nem találtak (hacsak a 2 vh orosz tipusú Dnnyeper oldalkocsis motorbiciklik, katonai zöld festéssel mind a 2 db nem minősul fegyvernek a mai világban.) . SZ.K. a kihallgatása során a terhére rott cselekményt elismerte és öszinte tényfeltáró vallomást tett.
bp
Hogy 10 évvel ezelőtt rendszeresen árult az ország 2. legnagyobb régiség piacán Nyíregyházán, ahol rendszeresen vásárolnak és eladnak 2.vh-s műgyűjtök és történelem után rajongók. Természetesen a hatóságok folyamatosan ellenörzik az ott értékesitett holmikat, hol hatósági ellenörzést tartva, hol mint érdeklödök. Na szóval a fegyver után érdeklödve kiderült hogy SZ.K. ugyanott, ugyanazon a piacon vásárolta a fegyvert az azóta elhunyt, helyi viszonylatban ismert műkereskedőtől, aki még ugyanabban az évben elhunyt idős kora miatt.
Tehát felgönyölitették az egész terror szervezetett. Hogy honnan szedték az MTV 1 szerkesztői a terror gyanut, illetve hogy valamelyik kormánytag elleni esetleges merényletet azt nem tudni, főleg ugy hogy a vádlott maga is kormánypárti szimpatizáns! Azt hiszem erre mondják hogy keveri gizikét a gözekével, vagy azt hogy a kutya a saját farkába harap bele! Természetesen a vádlottat SZ.K.-t még a mai nap reggel kiengedték, szabadlábon védekezhet és várhatja az ügyben a fejleményeket!
Hát ennyi röviden!
Remélem hogy nagyjából érthető a sztori és mindeki komolyan veszi a terrorfenyegetetséget!

(Bal-Rad olvasó)

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s