Bombázást provokált az Iszlám Állam, most kezdik az apokaliptikus háborút

Az Iszlám Államnak pontosan az a célja, hogy kiprovokálja, minél több nyugati állam bombázzon Szíriában. Pontosan tudják, hogy a légicsapások több civilt ölnek meg, mint terroristát és ezzel még több embert állítanak maguk mellé.

isi

Jürgen Todenhofer német újságíró 10 napot élt az Iszlám Állam harcosai között Szíriában. A férfi állítja a szervezettnek pontosan az a célja, hogy minél több nyugati állam mérjen légicsapást az Iszlám Állam ellenőrzése alá vont városokra. Tudják, hogy minden bombázás több civilt öl meg, mint amennyi terroristát és úgy vélik ezzel, csak egyre több ember fog melléjük állni. Azt hiszik, ha brit, amerikai, német és francia bombázók is támadnak, akkor megkezdődhet egy végső apokaliptikus háború, amit a jók, azaz ők és a rosszak, azaz a nyugati világ vív egymással.
” Tudják, hogy minden bombatalálat, ami megöl egy gyermeket, életre hív egy újabb terroristát. A franciák megtámadtak egy gyárat, ahol sok munkás meghalt, majd megtámadtak egy kórházat, ahol sok gyerek halt meg. Az ilyen támadásokról képek készülnek, amik tovább növelik a gyűlöletet. Az Iszlám Állam hadserege nem úgy épül fel, mint egy nyugati hadsereg, itt két-három fős csapatok vannak, ezért szinte lehetetlen megtalálni őket, könnyedén vegyülnek el a nagyvárosokban” – nyilatkozta Jürgen Todenhofer a Daily Mirror-nak.

(faktor)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s