A pódiumbohóc AMERIKÁBAN mószerolja Magyarországot

Az amerikai külügyminisztérium egy bírósági ítéletnek eleget téve nyilvánosságra hozta Hillary Clinton volt tárcavezető, jelenlegi demokrata párti elnökjelölt-aspiráns 2011 és 2013 közötti levelezését, amelyet a kormányzati fiók helyett egy magánszerveren keresztül bonyolított le. Két nappal azelőtt, hogy Hillary Clinton Budapestre látogatott volna, a zsidó pódiumbohóc ecsetelte a hazánkban tomboló barna veszedelmet.

Fischer Iván levelét a karmester a Clinton család bizalmas tanácsadóján, Vernon Jordan ügyvéden keresztül juttatott el 2011-ben az akkori külügyminiszternek.

A sajtó már tele van azokkal a megjegyzésekkel, hogy Clinton látogatása a magyar kormány és orbáni politika jóváhagyásának fog tűnni. De neki is tisztában kell lennie azzal, hogy az Orbán-kormány épp lebontja a demokráciát Magyarországon, és az emberi jogokat, valamint a szólásszabadságot is figyelmen kívül hagyó zord rendszert épít. Kérem, figyelmeztesd Clintont a magyarországi útja előtt! Én mindig elérhető vagyok, ha segítségre vagy információra lenne szükségetek. Attól tartok, az amerikai nagykövet (Eleni Kounalakis), aki nagyon közel áll Orbánhoz, nem ad neki teljes, kiegyensúlyozott képet a veszélyekről. Ha Clinton nem jelenti ki nyilvánosan, hogy aggódik a diktatórikus tendenciák miatt, egy autokratikus rezsim támogatójaként tűnhet fel.

Forrás: A zsidó pódiumbohóc AMERIKÁBAN mószerolja Magyarországot

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s