Öttételes heti hülyeség

Hülyeség 1. A hír: norvég templomok kereszttelenítése és Jézus-ábrázolásoktól való megfosztása zajlik, annak okán, hogy a muszlim bevándorlók érzékenységét sérti.

A vélemény: Volt egy ismerősöm, aki szerette hozzánk elhozni vendégségbe a gyerekét. Megértem. Vannak cicák, kutyák, meleg és kedves otthon. A gyerek szereti az állatokat, és hát ez olcsóbb volt neki, mint állatot tartani, etetni, gondozni, vagy állatkerti belépőt venni. Ugyanakkor mindig megjegyzéseket tett a macskaszőrre, az alomra, meg úgy általában az állatokra. Rövid úton megsértettem, így többet nem jön hozzánk. Menjen, és vegyen állatkerti belépőt!

Konklúzió: Ha nem tetszik nálam, minek jössz hozzám? Ha nem jó Európában, szar a vallás, ócska minden, akkor mi a frásznak pofátlankodtok ide?

A megoldás: Keresztet és Jézus-képet minden házra! Még akkor is, ha nem hívő a tulajdonos. Ha pedig nem tetszik a bepofátlankodó vendégnek, haza lehet húzni. Amennyiben a kereszt nem elég, azonnal és kizárólagosan csak disznóhúst árulni a boltokban, csak azt szolgálni fel az éttermekben. Csak egy kis ideig… Amíg meg nem unják és haza nem mennek.

Hülyeség 2. A hír: Zsohár Zsuzsa Leszboszon szerelembe esett.

A vélemény: Szerencsére egy férfival és nem nővel, bár a pasi szír. Nos, mivel egyszer azt írta magáról Zsuzsika, hogy ő „zsidó-shintoista maya-izlandó nő cigány és csádi beütéssel”, nagy sikerrel tudnak majd egymáshoz integrálódni. Megtapasztalhattuk a MA üdvöskéinek köszönhetően, hogy a zsidó és a muszlim azért szépen megfér egymás mellett, a nagy, közös cél, keresztényinek hazudott vagy tartott Európa kultúrájának totális elpusztítása érdekében. Mert dögöljön meg a szomszéd tehene, még akkor is, ha akkor elzárul a kárpótlási tejcsap. Ide is, oda is.

Konklúzió: Zsohár asszony végighaknizza Európát, itt is egy kis biznisz, ott is egy kis migri. Beszerelmesedik a szigeten. Eközben három gyerek várja itthon édesanyját, akikre azért néha jól lehet hivatkozni. Mondjuk, amikor Csillagot lát a Szatyorban, és ez kínos a számára. Ebből is látszik: nem európai és nem keresztényi. De még csak nem is női és anyai. Nem mellesleg pedig az ilyen kártékony lényeket én a határon lecsukatnám hazaárulás vádjával. Mi lenne, ha egyszer egy tökös hivatalos egyed ezzel megpróbálkozna? Szerintem jogászok garmadái állnának sorba, hogy segítsenek a vád alátámasztásában…

A megoldás: Maradjanak új kedvesével Leszboszon. Vagy menjenek harcolni Szíriába a gaz nácikok ellen, akik ott szerintük úgyis csak civileket irtanak, és egyáltalán nem a terroristák ellen küzdenek. Mondjuk a párja helyett is. Csak halkan kérdezem – a pasi miért nem a hazájáért harcol, miért fehér (?) nőt kefélget ehelyett? De lehet, hogy Izrael, India és Csád is örömmel fogadja őket, ha már… Amúgy is, a pasi egyelőre szír, aztán majd sír is, mert remélem, ebbe az országba még véletlenül sem engedik be. Egyiküket se.

Hülyeség 3. A hír: Svédország nem talál 14 ezer migránst.

A vélemény: A migráns már csak ilyen. Nincs arca, identitása, állampolgársága. Nincs semmije, kivéve az ájfont. Nem léteznek számára zárt határok, törvények felett áll, és azt csinál, amit akar. Persze még véletlenül sem terrorista, csak szerencsétlen, élete álmát határokon és kontinenseken át kergető menekülő. Meg amúgy is. Ez a mennyiség semmi ahhoz a másfél millióhoz képest, amelyik álmai Európájába lépett, az élősködés reményében. Ha a többi mind megvan, akkor megnyugodhatunk. Vagy mégsem?

Konklúzió: Migráns ezek szerint nem létezik. A 14 ezer csak elírás lehet. Ők sosem voltak, nem léteztek, hiszen regisztráció nélkül és/vagy hamis papírokkal grasszáltak végig Európán. Ott ledepóztak valahol, majd ha megunták, vagy elromlott a wifi jelerőssége, továbbálltak egy-két országgal. Mert erre mindig futja. Még ezeknek a fantomoknak is. Ha majd egyszer valahol előkerül ez a hiányzó párezer, akkor lehet számolgatni a darabokat, együtt a szanaszéjjel heverő testrészekkel.

A megoldás: Hazaküldeni mindet harcolni. Rögtön lesz arcuk, identitásuk, személyazonosságuk. És rögtön nem akar mind szír lenni. Pedig én még ejtőernyőt is adnék nekik, mielőtt kihajigálom mindet Szíria fölött.

Hülyeség 4. A hír: Észak-Európában gyereklányokat erőszakolgatnak migránsok. Volt, amelyik bele is halt a nagy szerelembe.

A vélemény: Az újszülöttnek minden hír új. Ez a hír csak azért lehet az, mert eddig a mainstream média mélyen kussolt róla. Pedig erőszak eddig is volt. Kevesebb sem lett. És egyiket sem a nagy szakállú Télapó követte el. Csak éppen a Bundesmutti szájkosarat pakoltatott az újságírókra, elsősorban is hazájában. A többi helyen meg győzött a megfelelési kényszer. Mert hogy nézne ki, ha kiderülne, hogy épp a mami egyik szelfipartnere dobbantott északra, és erőszakolgatott ott lányokat. Nem jó PR! A valóság az, hogy az erőszakolást, a gyilkolást a szemét, statisztikát készítő svédek és finnek szerint is javarészt szegény migrik követik el. Milyen náci dolog már ezt nyilvántartani, nem? Nos, vegyük tudomásul, ezeknek a beszivárgóknak a fehér lány csak használati tárgy. Nem nő, nem kell tisztelni, és állati vágyak kielégítésére tökéletesen megfelelően lehet használni. A sorrend: rájön a kangörcs, elkap egy lányt, lerendezi, majd megfenyegeti és/vagy megöli. Gyorsan és számára kielégítően. Mert úgyis törvények felett áll. Identitás és személyazonosság nélkül. Aztán majd úgyis azt hazudja, ő a Télapó. Csak sok volt a szolárium.

A megoldás: Mondjuk a főbe lövés, de ha ez túl drasztikus, akkor a (nem kémiai) kasztrálás tökéletes megoldás. Elmegy a kedvük a fehér lányoktól. Is. Ezen túlmenően tudom ajánlani még 1.) önvédelem lehetőségeinek kiterjesztését, azok elsajátításának iskolai oktatásba való beemelését. 2.) összes migráns hazaküldését, harcoljanak meg a szabadságukért, hazájukért, illetve öljék/erőszakolják egymást otthon 3.) határok azonnali, hermetikus lezárását, ezzel egyidejűleg mindenféle alkudozás, egyezkedés és kvóta azonnali elutasítását.

Hülyeség 5. A hír: Zsidó szervezetek kezdtek el rettegni a migránsok miatt, pedig korábban bőszen kiálltak mellettük, támogatták Európában való letelepítésüket. Sőt, etették, itatták, navigálták is őket. Sőt, a mai napig is támogatják a bevándorlást, csak a migránsok ne kerüljenek a zsidók közelébe.

A vélemény: Nos, újfent tollforgató barátom sorai jutnak eszembe: „Fiam, nem tragédia, ha hülyét csinálsz magadból, de ne lássák”. Hát őket most látják, látjuk. Amíg csak annyit értettek a történetből, hogy Európát el lehet árasztani idegen kultúrával, fertővel és mocsokkal, addig tapsoltak, igen hangosan. Márpedig a hangos hülyeség elég gáz. Most, hogy már túl sokan vannak, látványosan rettegnek, és védelmet követelnek. Persze azt nem mondják, hogy legyen kevesebb! Aggódnak, no nem a mi szőke kislányaink miatt. Eszükbe jutott, hogy hát lehet, a migrik elfelejtették a csillagos kezet, ami simogatta őket, a kipás fejet, amely mosolygott rájuk. Szóval jöjjenek csak, árasszák el Európát, de a zsidók által erősen lakott negyedeket azért közpénzen védjék a hatóságok. Lehetőleg kiemelten, hogy az integrálódni vágyók annak közelébe se juthassanak. Mert ők sem integrálódnak. Soha nem is integrálódtak.

Konklúzió: Mindig van az a pénz… Rájöttek, a sok agysebésztől, mérnöktől és atomtudóstól nem fognak még az ük-ük-ük unokák is kárpótlást kapni. Mert ezek dolgozni sem tudnak, és nem is fognak. A segélyek pedig az ő pénzalapjukat, ezáltal bónusz bevételi forrásaikat csökkentik.

A megoldás: Mi lenne, ha esetleg lebokszolnák a meccset egymás között? Barna sarokban egy terrorista, kék sarokban egy zsidó. Egyenlő küzdelem, szabályos szorítóban, utolsó leheletig. Kés, övbomba, kézigránát és AK használata megengedett. Eltart egy darabig, de célirányos… Aki talpon marad, hazamehet. A repülőjegyet csak oda fizetjük.

Varga Moncsi

Forrás:

Heti hülyeség-gyűjtemény

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s