Tényi István feljelentette a magyar kamionost

A be- és feljelentéseiről ismert Tényi István az Országos Rendőr-főkapitányságnak küldött levelében bejelentést tett ismeretlen elkövető ellen közúti veszélyeztetés miatt.

Egy magyar kamionos Calais-nál járt, és videót posztolt a Youtube-ra az útjáról, amin az látszik, hogy ráhúzza a kormányt az úton gyalogló menekültekre.

Először percekig szidalmazza az úton sétáló menekülteket, akik többször megdobálják a járműveket. A magyar sofőr ezután egyszer csak ráhúzza a kormányt a gyaloglókra.

Forrás:

Feljelentették a magyar kamionost

Reklámok

Tényi István feljelentette a magyar kamionost” bejegyzéshez ozzászólás

 1. “Calais – Egy magyar kamionos csak centikre hajtott el Calais-nál az út szélén vonuló migránsok mellett, akik ezután kővel dobálták meg.”
  Ebben a cikkben az ujságíró egy hazug állat, és ezzel félre vezette a népet!
  Az út szélén áló migránsok nem is voltak veszélyben. A törvény szerint a jobb szélső sávba kell közlekedni amit az emberevő megszállók megakadájozták. Már előtte megrongálták a vámzárokat a zárrendszert tükröket, stb. Bitófát minden ujságírónak és minden meg fog változni! Itt aki veszélyben volt az a Kamionos és a feljelentést neki kellet volna megtenni.

  • Mért közlekednek az autó pályán gyalogosan.Nekik lehet rongálni és kővel dobálni.A feljelentőt pedig elkellene küldeni fuvarba nézzük mit csinálna.Ott az összes kamionos veszélyben van sajnos.A kárt amit ezek okoznak több cég is a dolgozóval fizettet meg Ők felelnek a rakományért is .nagyon úgy néz ki hogy ez a tényi nincs tisztában ezekkel

 2. Es az nem kozuti veszelyeztetes hogy autopalyan gyalogolnak keresztbe meg ossze vissza es ugralnak fel a kamionokra es behajtjak a visszapillanto tukroket az nem veszely ugye, ok nem veszelyeztetik a kamionosok eletet ugye? Olyannyita nem erdekli a migransokat a sajat eletuk hogy az orszagutakon kozlekedo kamionok koze ugralnak hogy megallitsak oket! Ami legkevesbe erdekli oket az a vezetok biztonsaga! Es amikor a sofort vedekezesre kenyszeritik akkor meg a sofor a hibas mert veszelyezteti oket hat eleve mit keresnek az autopalyan! A rendoroknek el kellene tavolitani oket az utakrol mert ok veszelyeztetik az amugy szabalyosan kozlekedo jarmuveket, azok soforjeit es az utasokat! A migransoknak mindent lehet barhol es barmikor, o rajuk az adott orszag torvenyei ahol eppen tartozkidnak nem vonatkoznak?!?! Ha egy europai ember setalna az elkeritett autopalyan a rendor megbirsagolna, foleg ha beugral a kamionok koze es azokat kovel dobalja, es fel is ugrik ra kiszakitani a pinyvat es behajtja a tukyoket hogy a sofor ne lasson! Normalis esetben ezeket az embereket a rendorseg megbilincselne es el vinne oket a helyszinrol, hogy ne zavarjak a forgalmat!!! Abszolut nem ertek egyet a feljelentessel, ez telljesen nevetseges es felhaborito, miert nem a kovet fobalo ponyvaszaggato huliganok ellen tortent feljelentes, miert a szerencsetlen dolgozo kamionos ellen? O a veszelyes ugye? Nem az a sok naplopo aki mas sem tud csak kovetelozni es rongalni, tan meg oket kellene sajnalni? Mi a fenet ugral az autopalyan es dobalja kovekkel a jarmuveket? Persze ez nem gond nekik lehet mert ok migransok, a normalis dolgozo ember meg turjon el barmit az illegalis bevandorloktol? Az eszem megall es meg van olyan elmebeteg orult aki kepes feljelentest tenni, azt uzetem ennek a feleszunek hogy legyen szives bemenni kozejuk, aztan miutan lefejeztek mert kereszteny azutan tegyen feljelentest!

 3. Talán nem ugyan azt láttuk, mert én azt láttam hogy egy csomó ember rohangál a főuton és a kamiont próbálják megdobni. Ezt én sem engedném. Nem beszélve arról hogy semmi keresnivalójuk nem volt az uton sétálni. és aki ezt a feljelentést tette az méllyen szégyelje magát.

 4. Nem húzta rájuk a kormányt. Kerülgette a szabálytalankodik, sőt életveszélyben volt. Valójában pontos hírt kaptunk a helyzetről.

 5. Ne haragudjon már meg a világ… A kamionra felmászhatnak… Más tulajdonához hozzá nyúlnak…. Az autó pályán ugy mennek mintha övék lenne a világ… És még a kamion sofőrt akarják meghurcolni.. Szégyen!!!!

 6. Nemhogy az autopalyan, de meg az orszagban sem kellene lenniuk!
  Ha az Unios orszagok betartjak/tartatjak a torvenyeket az illegalis hataratlepokkel, akkor egy sem setalhatna az autopalyakon. Illetve, ha a Francia rendorseg betartatja a kozuti szabalyokat a gyalogosokkal, akkor szinten nem kerulhettek volna oda! A kamionosok “szabalysertese” reakcio a torvenysertesekre, es raadasul kotelesek megvedeni a rajuk bizott vagyontargyat! Az eletukrol nem is beszelve!

 7. Ennek a feljelentőnek legalább 3 év letöltendőt kellene kiszabni,mert elöre megfontolt aljas szándékkal más ember életébe kárt okoz.

 8. Kedves István.Tessék arra elmenni kamionnal és mosolyogni.Aztán ha neki dobnak valamit a szélvédőjének vagy csak fenyegetőleg mutogatnak akkor nyugodtan tűrjed csak.A másik szerintem vigyázz az utcán,mert több a migráns gyűlölô mint azt te képzelnéd.Biztos vagyok benne,hogy most több millióan szájba csapkodnànak simán!!!!!

 9. Remélem,most boldog ez a tetű! Remélem nem foglalkozik vele az ügyészség! Olyan forditott világban élünk, hogy mindent el kell tűrni abűnözöktől és ha az ember megpróbálja magát megvédeni még őt itélik el. Dehogy egy embernek ez legyen a perveriója, hogy még feljelentést is tesz, ez már mindennek a vége!!!

 10. Ki ez a Tényi István aki jelentget …..egy neve sincs senki….autóúton,pályán nekem se és neki sincs semmi keresni valója…így a migránsoknak sem….

 11. Ez a Tényi egy szarhalom Meg kéne várni egy kicsit megdobálni a tükrét lecsavargatni a csomagtartóját feltépni az autóját össze karcolni aztán ha meg mer szólalni azonnal feljelenteni Az ilyennek szakadt volna az anyjába a feje

 12. A feljelentônek üzenem,hogy nyalja ki a vėdencei nemesebbik testtäjėkät,ha a tudomänya ės az *embersėge* csak idäig terjed…vagy autókäzzon ki közėjük ės segitô szändėkkal pakolja be ôket a järmûvėbe,nehogy bajuk essen szegėnyeknek,ha mär odäig elkutyagoltak.

 13. No emberek aki ezeket férgeket védi a házatokba kéne költőzttetni jó párat oszt majd utána lehet pofázni. Jó tette a nyakukon kelet volna át menjen ő kárt tehet a KAMIONOS járművébe ugye sok győkér .. Na most lehet firkálni .. Éljen Levente!!

 14. Tényi Istvánt kellene beültetni abba a kamionba ! Megnèzném mit csinálna ilyen helyzetben akkor feljelentette volna magát az idióta hogy mekkora köcsög az ilyen aki a saját honfitársát jelenti fel ilyenért ! Valaki a megélhetéséért küzd a kamionban !

 15. Nem tudom mi alapján járhat el a Magyar törvénykezés olyan ügyben ami nem az ország területén történt? Talán a Franciáknál kellnene feljelenteni a kamionost, de kétlem hogy foglalkoznának egyáltalán a dologgal, ,mert azért ott se szeretik ezt a csürhét. Viszont a feljelentőt ott lehet hogy megfingatná a hatóság! Szóval ezt az ujságírót kellene hogy a terroristák elrabolják, és elvágják a torkát!

  • Aki ezekkel a tetves leprás férgekkel van, vigyen haza párat és kívánom, hogy erőszakolják meg, azután vágják el a torkát! Nem kellenek hazaárulók!!! Halált az összesre, és akik mellettük állnak azokra is!!!

  • Te fasszopó Tényi látod azt a karót a jobb 1 ablaknál mi van ha a sofőr valamely családtagja ül ott mert el vitte kirándulni és ha át szúrja kit jelentesz fel a kamionost, veszélyeztetésért? A jó anyádat kellet volna mikor benne voltál te féreg de csak 1x fussunk össze…………

 16. akkor lenne egy kérdésem mit keresnek az autópályán gyalogló emberek ha jól értesültem akkor a kreszben tudomásom szerint TILOS AZ AUTÓPÁLYÁN gyalogosnak közlekednie onnantól kezdve meg a migránsokat kéne megbüntetni a szabálytalanság miatt arról nem is beszélve hogy ki fogja kifizetni a migránsok által tett kárt a kamionba

 17. Leventét ez a lárva arcú barom feljelentette közúti veszélyeztetésért..Még mindig van aki ezeket a patkányokat félti.A munkáját végzi amiben ezek a férgek meggátolják..Levente felel a kamionért és hogy az áru eljusson a célba.A Francia rendörség tehetetlen az ö dolguk lenne megfékezni ezeket a parazitákat.

 18. miért nem a migránsokat jelentete fel ez az okos mert ök jobban veszéjezteték a közutat okos ember feljelent igaz a kreszt nem ismeri és de rivalda fénybe van és ere ö büszke paraszt sajnos ez ma magyarország

   • Na làtjàtok,ez az amit akart ez a “vizes-szemü,nyàlas-szàju,ludtalpas,faszlengetö”,hogy beszéljenek rola.Különben az utcàn, még az utolso kéregetö,le se köpné,nem még,hogy figyelembe vegye?Viszont az is elöfordulhat,az ilyen tipusu seggnyalok között,hogy direkt be vannak dobva a “Fidesz”-be azért,hogy annak a hirnevét ahol csak lehet rongàljàk,mert “ö”màr ugyis nagyivben le van szarva.(Ilyesmiféle màr elöfordult!!!)

 19. Ėn végignéztem,ės ha nem lép a gázra,akkor azok az állatok felmásznak a kamionrá! Különben csak élesztették őket az útról!Szerintem az nem gyalogos út!Menjen a francba aki feljelent!

 20. Tipikus ávó-s feje van!Odakötném a kamion elejére Calais-ban!Lefosná a combját az első pillanat előtt!!

 21. Apukám kamionsofőr. Szerintem szivesen elvinné egy angol útra ezt a tényi istvánt magával,és biztos vagyok benne,hogy ki is tenné a migrànsok közé,hogy védhesse őket testközelből. Nem tudom akkor kit jelentgetne. Mármintha megúszná élve. Nem tudom mit szólna,ha az ő gyermekét dobálnák meg például,mert rövidnadrágot mert felvenni. (Csak egy a sok közül) A migránsokat mièrt nem jelentgeti??? Talán mert fél? Egyre több a dühös ember,és még a saját “fajtánk” is ellenünk fordul?? Hajrá Levente!!!

 22. Gabi Kalivoda Tényi tesó!! Itt minden volt de nem sétáló menekültek!!!! Én meg értem hogy problémás gyerekkorod volt és istenke elég vicces kedvébe volt mikor téged teremtett kedves Tényi tesó!!! Szaladj neki a videónak még egyszer hátha sikerül értelmezned a valóságot! Vagy inkább sétálj velük ….oda!!!!!

 23. Tisztelt TENYI ISTVAN ! Az anyadat kene feljelenteni hogy egy ilyen csokottagyu istenbarmat a vilagraszar ! Eeeeeeezzzz bammeg ! De most komolyan ilyenek szivjak el az oxigenunket ! ?

 24. Tényi Istvánt a fővárosi Fidesz körében az ellenzék állandó be- és feljelentgetőnek ismeri – a VS.hu információ szerint például az e-mailjéről jelentették fel az Ökotárs Alapítványt a Norvég Civil Alap-ügyében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s