Az orosz medve kezesre idomította az anatóliai juhászkutyát

VhhhrrrrMrrrrm!!!!!
-Retyip vagyok az anatóliai juhászkutya! Aki a kerítésemhez közel jön azt előbb megmorgom, megugatom és ha kell az égről leharapom bassza meg! És nem kérek bocsánatot, bibi, nincs az az Allah akinek kedvéért megtenném, mert kemény vagyok, mint a kebabos fingszag a törökfürdőben és bátor, mint az egyszeri kormánykritikus ankarai újságíró. Az ólamon ott a NATO jele, úgyhogy ha valakinek bocsánatot kell kérni egy ilyen égről leharapásért, az kurvára nem én leszek!!!! VAU!
– Akkor rábaszol, brumm. Letartóztatjuk almod üzletembereit, lesz vízumkényszer, nem lesznek orosz turisták nálad, és török munkavállalók nálunk, brumm.
– VAAUAUAUUAAUAUAUUUUUUUUUUU……….

vau

– Ebben az esetben ” bárcsak ne történt volna meg soha” ez az égről leharapás, kedves kuzin, annyira de annyira sajnálom! Ha tudtuk volna, hogy ti vagytok azok, akkor nyilván másképp cselekszünk, virággal, jó szóval fogadunk és az égre vetítjük Hürrem szultána arcképét, amit úgy szeretnek a magyar nyugdíjasok. A farkamat is csóváltam volna, esküszöm! Ja, amúgy tudtad, hogy a medve és a kutya végső soron rokonok? Ha nem lett volna az ember, a medve szolgálatába állunk, allahuccse! Ha kell nyalom a mancsod, szagolgatom a farod és készséges viselkedésemmel rendelkezésedre állok. Igen, úgy is. Ha fáj is.
Lécci, léccilécci, lécciléccilécci ne tedd ezt!

(varanus)

Forrás vagy teljes cikk:
Az orosz medve kezesre idomította az anatóliai juhászkutyát

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s