Világhírű lett a migránsok közt rodeózó magyar kamionos – A Helsinki Bizottság, hogy feljelentéssel fenyegeti

A héten a Calaisnál az autópályán randalírozó migránsok és az őket videóra vevő magyar kamionos tartotta lázban a hazai netet. Azóta többek között a brit Mirror, az amerikai Breitbart brit kiadása, valamint az új-zélandi TVNZ is beszámolt a felvételről, most pedig megszólalt Levente-a sofőr is.
“Muszály” volt neki megszólalnia, hiszen “rémtette” miatt odáig izgatta fel magát a Magyar Helsinki Bizottság, hogy bíróság elé citálással fenyegették meg.

Már majdnem 1,5 millióan nézték meg Á. Levente Jeddi szerdán közzétett videóját a YouTube-on arról, hogyan küzd meg a franciaországi Calais környékén az autópályát elárasztó férfiakkal, akik megpróbálnak felszállni kamionjára. A felvétel hasított a LiveLeak-en is, ahol az elmúlt napok egyik legnépszerűbb videóje lett.  A káromkodásokkal teli dühkitörést pedig már angol felirattal is meg lehet nézni – amiből még a “geci” szót is megtanulhatja a világ.

A videóról közben már több külföldi lap is beszámolt, köztük a brit Mirror, az amerikaiBreitbart brit kiadása, valamint az új-zélandi TVNZ is. Természetes főleg arra a pillanatra kihegyezve, amikor a sofőr dühösen ráhúzza a kamiont az út szélén vonuló emberekre.

Közben a videót közzétevő Á. Levente Jeddi szombat délelőtt regált a videót övező nagy figyelemre. A férfi közölte, hogy “közlekedésszakértői véleménnyel fogom bebizonyítani, ha kell, hogy veszélyeztetés ott nem volt, maximum minket veszélyeztet ott az a csőcselék.” Majd közölte, hogy neki nem az “igazi menekültekkel” van baja, hanem azokkal, akik az autópályán randalíroznak.

Valamint tudatom mindenkivel, hogy rendszeresen ajándékozok az igazi menekülteknek cigarettát, üdítőt, élelmiszert. Akik az autópályán randalírozva fosztogatnak és garázdálkodnak, azok maximum a törvény elől menekülnek valahonnan. Vannak igazi és sajnálatra méltó szerencsétlenek is ez tagadhatatlan. Ők a bozótos sűrűjéből ki -kitekintgetnek, karonülő gyerekeiket rongyos ruhákban húzzák, vonják és a nagyobbacskákkal veszekednek, hogy tegyék le ami a kezükbe van és NE DOBÁLJÁK a kamiont. Akikkel a bajok vannak azok mind új ruhában és cipőben mindennel fel vannak szerelve. Szerintem a tábor területén ezek a szarháziak kifosztják a szerencsétlenebbeket akik csak keserű képpel sóvárogva szégyenlik magukat valamiért… ott a bozótban.

Majd a felvételen elhangzó kemény kijelentésekkel kapcsolatban hozzátette, hogy “a video felvételeken megejtett hangnem a tehetetlenségünk keserű hangja és nem büszkeség. A barátaimnak szóló sajátságos üzenet.”

Forrás: 24.hu

Reklámok

Világhírű lett a migránsok közt rodeózó magyar kamionos – A Helsinki Bizottság, hogy feljelentéssel fenyegeti” bejegyzéshez ozzászólás

    • A Tétényinek és a Helsinki Bizottságnak fogalmuk sincs, hogy mekkora idegfeszültség van a Calais felé vezető autópályán. Ezek az emberek nem gondolkodnak.

  1. Géntorz szabadkőművesek pénzelik az Európát elárasztó élősködőket!!!
    A szállítmányozó véleménye tökéletesen fedi a cionista bankár oligarchák által Európára uszított megszállók és alvó terroristák agresszív mindennapjait.
    Aki ezt tagadja és ezt a szégyenteljes véres valóságot más színben próbálja feltüntetni netalántán milliós fizetségekért zsidó parancsra direkt kozmetikázza; – az mind kollaboráns ivadék akik aljas korrupt zsoldosai ennek az alattomos cionisták finanszírozta könyörtelen nemzetállam fertőzésnek!!!

  2. Az egészben az a döbbenet,hogy a dolgozó embereket minden területen lenézik,viszont amikor betelik a pohár és probál egyénileg változtatni ,akkor meghurcolják!A politika eladta a lelkét a globális vállalatoknak,ezek után mit várjon az ember!

  3. Remek ember! Szívemből beszélt. Ezt én sem tudtam volna másképpen előadni. Csodálom a visszafogottságát és emberszeretetét. Ahhoz képest, amit ezek a közel-keleti vándorpatkányok megérdemelnének.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s