Jó biznisz (volt) a szíriai polgárháború a Kardigan-klánnak!

Szíria információs minisztere kijelentette, hogy a hét elején a törökök által lelőtt orosz Szuhoj esete bosszú volt.
Omran al-Zoubi miniszter szerint az okot az orosz légierő okozta “üzleti károk” szolgáltatták. A károkozás pedig a dzsihadisták olajbizniszének az infrastuktúráját ért légitámadásoknak köszönhető. Amellyel nagyon belerondítottak a Kardigan familia gyümölcsöző üzleti vállalkozásába.
Az ankarai pasa családi vállalkozásának ISIS-üzletágát elsőszülött fia igazgatja. Omran al-Zoubi információi szerint az ágazat az olajon kívül vásárol a dzsihadistáktól régisegeket, műkincseket-és egyéb ilyen rablott holmikat. A fizetség pedig a mindenkori eladói igény szerint kp. élelmiszer vagy drog, hadimuníció, illetve egészségügyi szolgáltatás.

bilal

Középen Kardigan Bilal-az ankarai pasa fia-mint legfőbb olajvásárló. Akikkel ölelkezik, azok az eladó ISIS bizniszmenek.

rom

Az ankarai pasa mellett ücsörgő romnyi pedig a pasa lánya-Dilan. Ő a török területeken lévő dzsihadista ispotályok buzgó “önkéntese”. A Kardigan lány koordinálja az egészségügyi szolgáltatást.

hosp

Az üzlet remekül prosperált mindaddig, amíg az orosz fegyveres erők komolyabbra nem vették a dolgot. De az az ezernél is több elousztított tankerautó, meg a dzsihadisták lemombázott olajraktárai és finomítói komoly érvágást jelentettek az üzletmenetben, azonnali-érzékeny-profitkiesést generálva a Bilal gyerek által igazgatott üzletág számára.
Megszületett hát a bosszú terve. Hatásai pedig egészen katasztrofálisak a további üzletmenetre. A kufárok most rosszul kalkuláltak. Ám a baj sohsem jár egyedül. Bosszúszomjukkal elérték azt, hogy Törökország “természetes barátai és szövetségesei” elkezdtek félni a Kardigan-familia napvilágra került csínytevései miatt, amelyek bizony csúf pacát fröccsentettek a Szent Szövetség gondosan ápolt közös ábrázolására.
Ráadásul a Medve is haragra gerjedt. Olyannyira, hogy tegnap délutántól Ankara leállította a török légierőnek a szíriai légtérben végrehajtott berepüléseit, amelyek a dzsihadista szélsőséges terrorszervezet elleni nemzetközi koalíciós műveletek részét képezik.
Viszont holnap-azaz december 29-én-ezzel a Törökországgal ül tárgyalóasztalhoz az Európai Unió névre hallgató bűnszervezet. Migrációmegfékezés ürügyén.
Nagyon-nagyon sok pénzt kell bekínálni az ügy érdekében. Komoly az üzleti bevételkiesése a Kardigan-klánnak!
Pedig az egész probléma megoldható lenne egyszerűen. Csak rá kellene bízni a Medvére a dolog lerendezését!
Bár az így is-úgyis lerendezi. Ha már arra jár!

Forrás:
Jó biznisz (volt) a szíriai polgárháború a Kardigan-klánnak!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s