Egyre röhejesebb a TEK-sztori: Orbánt akarták megölni az injekciós “terroristák”

A Blikk információi szerint Orbán Viktort akarta meggyilkolni az a két férfi, akiket a múlt héten előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság.

Korábban megírtuk: a Belügyminisztérium rendészeti államtitkárának közlése szerint kormánytagot akart “kivégezni” a Terrorelhárítási Központ (TEK) által a múlt hétvégén elfogott, később előzetes letartóztatásba helyezett két férfi.

Pintér Sándor belügyminiszter a sajtótájékoztatón elmondta, hogy operatív eszközök felhasználásával jutottak el a két gyanúsítotthoz, és idézte a gyanúsítottakat, akik szerint fegyvert fogva meg kell győzni a kormányt, hogy “adják fel a hatalmukat”.

A Blikk most ennél is továbbmegy: a napilap információi szerint a két férfi a Magyar Nemzeti Hadsereg tagjának vallja magát, mindketten hatvan év felettiek, céljuk a hatalom megdöntése és magát Orbán Viktort szerették volna lelőni.

A Blikk szerint információikat igazolja Hajdu János TEK-főigazgató korábbi kijelentése is, aki azt mondta, hogy azon személyek biztonsága miatt nyomoztak, akiket ők kiemelten védenek, márpedig a TEK Orbán Viktor és Polt Péter legfőbb ügyész személyi védelméről gondoskodik.

A Magyar Nemzeti hadseregről több felvétel is látható a YouTube-on, melyek alapján kijelenthető, hogy a jobboldali szlengben csak injekciósoknak nevezett szatyros őrültekről van szó, bár az valóban aggodalomra adhat okot, ha ilyen emberek jutnak fegyverhez. Íme egy üzenet a komoly terrorszervezettől, 2011-ből (reméljük, ezúttal nem jelent fel minket valami vamzer a Médiahatóságnál terrorizmust propagáló tartalom közlése miatt):

Forrás :
Egyre röhejesebb a TEK-sztori: Orbánt akarták megölni az injekciós “terroristák”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s