Mi a franc az a TASZ? – amit tudnod kell Soros György feltartott középső ujjáról

Szeretsz utcai tüntetéseken dulakodni, erőszakoskodni, de nem tudod mit kaphatsz ezért? Hogyan úszhatnád meg olcsón? Legszívesebben politikai tartalmú óriásplakátokat rongálnál, tépkednél, de nem tudod mi lehet annak a jogi következménye? Hogyan lehet úgy rongálni, hogy a rendőrség a lehető legkisebb büntetést szabhassa ki?

image

Amikor először elolvastam én sem hittem el, azt gondoltam ez egy vicc, de nem: ez a TASZ – Társaság a Szabadságjogokért by George Soros.

Gondolnád, hogy ilyenekért vesznek fel pénzt emberek Magyarországon:

TANÁCSOK PLAKÁTRONGÁLÓKNAK – TASZ, 2015. június 8.

„Milyen plakátrongálás jár a legenyhébb eredménnyel?”

Hogy plakátrongálás miatt lehetőleg ne büntetőeljárás, hanem csak szabálysértési eljárás induljon, fontos, hogy lehetőleg egyetlen plakátot rongáljatok meg, és azt se falfirkálással, de a keret, állvány épen hagyásával, nehogy a fenti esetek valamelyike miatt a cselekményetek bűncselekménynek minősüljön. Akkor számíthatsz a legenyhébb büntetésre, ha egyedül, vagy társaiddal együtt csak egy plakátot rongáltok meg, és ezt nem valamilyen festékanyaggal teszitek, hanem például letépitek a plakátot, miközben ügyeltek az állvány épségére, majd összeszeditek a keletkezett szemetet. Fontos, hogy az eljárásban is hangsúlyozzátok, hogy egy plakátot terveztetek megrongálni, nem pedig többet.”

Vagy ilyen tanácsokért:

TÜNTETSZ? ENGEDETLENKEDSZ? ERŐSZAKOSKODNÁL? – TASZ, 2014. október 31.

Ha polgári engedetlenség céljából törvénysértésre készülsz, előzetesen tájékozódj a várható joghátrányokról. Törekedj a fokozatosságra, és arra, hogy a törvénysértés ne legyen aránytalanul nagyobb a kifogásolt jogtalanságnál.”

HA ELVESZTENÉD A FEJED…

Amíg van lehetőség a jogszerű és békés véleménynyilvánításra és politikai cselekvésre, addig kerülni kell  a vandalizmust, az erőszakot.”

Az egész olyan mint egy kézikönyv pszichopatáknak, ahol arra adnak tanácsot, hogyan lehet úgy bűncselekményt elkövetni, hogy annak a legkisebb jogkövetkezménye legyen. Pl.: mire ügyeljünk, amikor földbe döngölünk, vagy kirabolunk valakit: „ne legyenek szemtanúk”, „legyen jól kidolgozott alibink”, mit mondjunk, ha rajtakap a rendőr stb.

A birodalom visszavág

A Soros birodalom építőkövei a „független” civil szervezetek. Hogy mitől függetlenek? Az biztos, hogy a liberális ideológiától és Soros Györgytől nem.

Hogy kitől? Olvasd tovább a 888on:
http://888.hu/article-mi-a-f888sz-az-a-tasz-amit-tudnod-kell-soros-gyorgy-feltartott-kozepso-ujjarol

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s