Hollande továbbra is szereptévesztésben szenved!

Francois Hollande tegnap Moszkvában járt Vlagyimir Putyinnál, és átbeszélték a szíriai történéseket.

image

Megerősíti az információcserét és a katonai együttműködést Franciaország Oroszországgal, hogy hatékonyabbá tegyék az Iszlám Állam elleni légicsapásokat – jelentették be a két ország elnökének tárgyalását követően tegnap este Moszkvában.

Vlagyimir Putyin meglehetős rosszallással közölte a francia elnökkel, hogy az USA rendelkezett az orosz légierő ténykedési terveivel. Oroszország és az USA közötti megállapodásnak megfelelően-a félreértések és véletlenszerű tragédiák elkerülése végett-az orosz erők nem alkalmazták az elektronikai fedő és zavaró berendezéseiket. Törökország pedig ezzel visszaélve lelőtte a mit sem sajtő orosz SzU-24-est, amely még csak nem is érintette a török légtér határait. Az orosz elnök kijelentette: még egy hasonló incidens, és Oroszország kiszáll ebből a koalícióból, és kizárólag maga fogja az ügyeket lerendezni.

Francois Hollande francia elnök tovább kötötte az ebet a karóhoz. Jól érzékelhető szereptévesztésben van. Egyre csak fújta a maga és a NATO-latorszövetség nótáját, miszerint nincs politikai jövője Aszad szíriai elnöknek, akinek egyébként éppen Oroszország az egyik legfőbb támogatója.

Oroszország elnöke közölte, hogy országa kész együttműködni az Iszlám Állam ellen harcoló szíriai ellenzéki csoportokkal, de jelezte, hogy Bassár el-Aszad elnök és kormánya Moszkva szövetségese a dzsihadisták elleni harcban, és az elnök politikai jövőjéről a szíriai embereknek kell dönteniük.

Francois Hollande megerősítette: Putyin elnök azt ígérte neki, hogy Moszkva nem fogja támadni az Iszlám Állam és más terrorcsoportok ellen harcoló szíriai ellenzékieket

Hollande továbbra is szereptévesztésben szenved! http://www.balrad.com/2015/11/27/hollande-tovabbra-is-szereptevesztesben-szenved/

Reklámok

Hollande továbbra is szereptévesztésben szenved!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Milyen miniszter az olyan amelyik a saját honfitársainál is előbbre való a szarházi muszlim bevándorlás!! Egy zsák szart vagy talán kettőt adnák érte többet nem! ez is egy hazaáruló bitang!

  2. Azok lőtték le a pilótát! Szarházi terroristák a törökökkel egyetemeben ! Most fogtak egy kamion fegyverszállítmányt a törökök adták fel Európába!!Mit akartak nyulat lőni vagy csak nem a muszlim haveroknak szánták?? Ja azok a terroristák akkor elnézést ! Kinek a szutyoknak címezték? Mert hülyének nézhetnek bennünket!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s