Állítsátok meg Amerikát!

image

Az Amerikai Egyesült Államok világhatalmi ambíciói, multinacionális cégek és a pénzvilág strómanjaként, fenyegeti a világbékét. Kül- és katonapolitikája, az elhíresült „demokrácia exportja” független, békés államokat égetett fel, politikai és társadalmi káoszt teremtve. A Szíriai válságot, a menekült áradat elindulást Európa felé végül is USA-nak köszönhetjük.

Az Összefogás Magyarországért Párt elvárná az Európai Unió vezetőpolitikusaitól, hogy felismerjék és fellépjenek azon alattomos politikai, gazdasági, és társadalmi támadások ellen, amelyek szétzúzhatják Európa gazdasági, politikai egységét. Európa jövőjét illetően különösen nagy felelősség terheli Németországot és annak vezető politikai közösségét.

Addig, amíg Európa Unió bürokratái arról álmodoznak, hogy „a nagy testvér” példáját követve Európai Egyesült Államokat hozzanak, elfelejtik, hogy Amerikával ellentétben Európa népei önálló identitással, történelmi múlttal és kultúrával rendelkeznek. Kinek lenne jó Európa szétzilálása? A válasz nyilvánvaló: Amerikának, a mögötte megbúvó háttérhatalomnak, és az európai kollaboránsainak.

Mára már bebizonyosodott, hogy az Amerikai Egyesült Államok alkalmatlan a világ vezetőhatalmának lenni, még akkor is, ha a legnagyobb katonai potenciával rendelkezik.

2015, 11.27.

Összefogás Magyarországért Párt

NIF

Állítsátok meg Amerikát! https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/11/27/allitsatok-meg-amerikat/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s