Obama és Erdogan megegyeztek

Lassan kezd egyre több információ napvilágra kerülni az Északnyugat-Szíria fölött lelőtt orosz Szuhoj harci géppel kapcsolatban.

image

A géplelövéséről a múlt héten KÖZÖSEN DÖNTÖTT a világ elsőszámú latorállamának-az USA-elnöke Obamaki, és hűséges muszlim hittársa és fegyverhordozója, a török Erdogan. A helyszín pedig az Antalya közelében megtartott G-20 csúcsértekezlet egyik titkos szobácskája volt. A két bandita itt egyeztetett a buliról.-írja a török ​​GerasaNews Haberdem.

A többi már csak idő kérdése volt, hiszen a török légierő megkapta a kilövési PARANCSOT! Innentől kezdve kijelenthető, hogy Erdogan akkor is hazudott, amikor azt mekegte, hogy nem is tudták milyen nemzetiségű gépet lőttek le.

Közben az is kiderült, hogy MIÉRT NEM VOLT ELEKTRONIKUSAN VÉDVE az orosz gép. Azért nem, hogy elkerüljék a balesetek lehetőségét is, hogy a törökök lássák, hogy NEM HATOLNAK török légtérbe!

Tegnap interjút adott az orosz televíziós társaságoknak a lelőtt Szuhoj kimentett navigátora.

Az “orosz bosszú” pedig –amint arról már tegnap beszámoltunk-nem sokat váratott magára. Még jószerével lángoltak a lelőtt gép roncsai, az orosz hadsereg mind a tengerről, mind a levegőből, mind pedig a SZÁRAZFÖLDÖN-offenzívát indított a “mérsékelt” banditák ellen.

A célterületet ért tözérségi csapások elszörnyesztették a “békés gyilkolászáshoz” szokott banditákat. Ugyanakkor az általuk feltöltött videon jól látható, hogy a túzcsapások NEM A LAKOTT HELYEKET érik! Volt is Allahu Akhbar rendesen.

Az orosz tűzhenger pedig egyre terjed. Jól érzékelhető célja van. A szír-török határral párhuzamosan haladva, elvágni Törökországtól a dzsihadista hordákat, és fölszámolni a bizniszt.

Az orosz légierő ennek szellemében semmisített meg egy a török oldalről éppen átért húsz kamionból álló konvojt, amely muníciót szállított volna a terroristáknak.

Obamaki és Erdogan megegyeztek http://www.balrad.com/2015/11/26/obamaki-es-erdogan-megegyeztek/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s