Az Orosz Védelmi Minisztérium videója bizonyítja, hogy a Szu-24-es gép sosem lépett be a török légtérbe

Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel / 2015-11-25 01:04

image

Míg az ankarai hatóságok ragaszkodnak ahhoz az általuk hangoztatott verzióhoz, hogy azután lőtték le az orosz Szu-24-es bombázót, miután a repülőgép belépett a török légtérbe, az Orosz Védelmi Minisztérium által nyilvánosságra hozott videó bizonyítja, hogy a gép sohasem hagyta el a szíriai légteret.

Egy kiszivárgott levél szerint, melyet az ENSZ Biztonsági Tanácsának írt a török nagykövet, Törökország katonailag próbálja igazolni az orosz bombázó lelövését arra hivatkozva, hogy a légi jármű 17 másodpercre belépett a török légtérbe.

A levelet a WikiLeaks és az Al Jazeera hozta nyilvánosságra.

image

Az Orosz Védelmi Minisztérium által közzétett repülési adatok azt mutatják, hogy a Szu-24-es repülőgép soha nem lépett be Törökországba, és törvényesen végrehajtott manőverek közben támadták meg Szíriában. Sőt, valójában a török F-16-os sértette meg a szíriai légteret, miközben lelőtte az orosz gépet.

Kedden török F-16-os gépek lőttek le egy orosz Szu-24M bombázót. Az orosz hatóságok megerősítették, hogy az egyik pilóta meghalt, akit lázadó földi egységek lőttek le, miután katapultált.

Vlagyimir Putyin orosz elnök az incidenst “hátba szúrásnak” nevezte, “amit a terroristák cinkosai hajtottak végre ellenünk.”

Veterans Today

Az Orosz Védelmi Minisztérium videója bizonyítja, hogy a Szu-24-es gép sosem lépett be a török légtérbe http://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/11/az-orosz-vedelmi-miniszterium-videoja.html

Reklámok

Az Orosz Védelmi Minisztérium videója bizonyítja, hogy a Szu-24-es gép sosem lépett be a török légtérbe” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Azt írja az angol nyelvű levél, hogy 5 perc alatt tízszer figyelmeztették az orosz gépeket a török légtér elhagyására. Később azt írja, hogy az orosz gépek 17 MÁSODPERCIG tartózkodtak török légtérben.
    Remélem, az ENSz Biztonsági Tanács elnöke is észreveszi a keverést. A törökök egyébként mérföldben adták meg a távolságokat, ami szintén meglepő. — De férle a hivataloskodással: micsoda szégyen egy ilyen levelet kiadni a kezéből egy nagykövetnek!!!!!!!!

  2. Az esemény mögött azt kell keresni kiknek jó hogy ez így történt. Egyértelmű hogy a nagy sátán utasitására vagy beleegyezésével. Minden gaztett mögött a szemita irányította
    USA.-t kell keresni és nem nehéz megtalálni.

  3. iTT AZA KÉRDÉS,HOGY nato IRÁNYÍTÁS AVAGY TÖRÖK IRÁNYÍTÁS ALATT REPÜLT AZ f-16-OS ÉS KI ADTA KI A TŰZPARANCSOT. MERT KIADTA VALAKI,NEM A PILÓTA DÖNTÖTT. A TÖRÖKÖKNEK MINDENFÁLE KÉPEN FEL VAN ADVA ALECKE.AZ F-16-OSON BIZTOSAN TÖRÖK FELSÉGJEL VOLT.A NATO NYÍLTAN NEM VÁLLAJA FEL A KONFRONTÁCIÓT AZ OROSZOKKAL,MERT MEGEGYEZTEK PONTOSAN AZ ILYEN INCIDENSEK ELKERÜLÉSÉBEN.AMENNYIBEN A TÖRÖKÖK BEISMERIK,HOGY NATAO PARANCSRA CSELEKEDTEK,AKKOR A NATO HITELÉT VESZTETTE A MEGŰÁLLAPODÁSOKAT TEKINTVE. NEM CSODÁLKOZNÉK,HOGY HA AZ OROSZOK EGY KIS LÉGIBEMUTATÓVAL EGYBEKÖTÖTT BOMBÁZÁSSAL VÁLASZOLNÁNAK AZ usa-iZRAELI PÁROSNAK IS A TÖRÖKÖK MEG BÜNTETÉSE MELLETT.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s