Migráció – más nézőpontból

Tudomásul kell vennünk, hogy a migráció létező valóság, melyet ennek megfelelően, nem érzelmi, vagy indulati módon, hanem a realitásokat figyelembe véve kell kezelnünk. A migráció mértéke akkora, hogy kimeríti a beözönlés fogalmát. Ennek nem a létszámban rejlő negatív következmények a legrosszabb hozadékai, hanem az idegen, és kompromisszumokra képtelen, egységes szellemiség hatása Európa szétzilált kultúrájára és szellemiségére. Az Ázsiából, Közel-Keletről érkező tömeg – szemben az afrikai térségből érkezőkkel – nem kulturálatlan, hanem eltérő kultúrájú és erkölcsiségű. Ráadásul ez az alapállás nagyon berögzült, és ezért nem alakítható. Más erkölcsiség, más viselkedési és munkakultúra, más világlátás és értékrend. Ezért befogadásukkor nem csak az embert, mint Európa gyermektelenségét pótló munkaerőt, hanem mint a lezüllesztett európai erkölcsi és kulturális rendet felváltó, illetve azt kiegészítő szellemséget hordozókra is kell tekintenünk.

A beözönlő óriási tömeg – mint minden tömeg – nem tekinthető egységesnek. A magasan képzett, intelligens és magas munkakultúrával, erős erkölcsiséggel rendelkező százezrekkel együtt az aljanép, az erkölcstelen munkakerülők százezrei is itt vannak, és mint paraziták, rátelepszenek Európa népeire. Az értékes bevándorlókra (akár menekültek, akár nem) Európának, különösen az iparilag fejlettebb országoknak  igen nagy szüksége van. Nélkülük képtelenek a jövő elvárásainak megfelelni. A kényelembe és az önzésbe belehülyült európaiak nem akarnak gyermekeket, és már nincs is energiájuk a népesség saját erőből történő reprodukálására. Tehát külső segítséget kell igénybe venniük. Ennek viszont ára van, illetve ára lesz.

002Mamadou Kamara, a 18 éves elefántcsontparti fiatalember Európába érkezése után rögtön kiirtott egy idős olasz házaspárt

A bevándorlókat az előbbiek értelmében osztályoznunk kell, két részre kell bontanunk. Emberekre és parazitákra. Ha ez a kettéválasztás megtörtént, akkor tovább kell lépnünk. A kérdés az, hogy milyen elvek alapján hajtjuk végre az osztályozást. Képtelenség minden egyes bevándorlót IQ-vizsgálatnak alávetni, erkölcsiségéről, képzettségéről meggyőződni. Ezért a legbiztosabb és ősi, de célravezető módszert kell velük szemben alkalmazni. Ennek a lényege a tartalom és a forma egységének az elméletén alapszik.

Külalak alapján kell ítélnünk, a külsőleges jegyek ismereteinek birtokában. Ez a legjobb megoldás. Példaként vegyük figyelembe azt, hogy a magyarság és a cigányság is ázsiai eredetű, de amíg a magyar egy nemes fajta, addig a cigány az emberiség rosszindulatú karikatúrája, aki még évszázadok alatt sem volt képes semmiféle fejlődésre. A magyar és a cigány első ránézésre élesen elütő külső jegyeket hordoz, a faji jelleg élesen elkülöníthető (a hibridekkel most nem foglakozunk). A magyar erős erkölcsű, munkás fajta, a cigány erkölcstelen parazita. Nyilván vannak kivételek, de általánosságban ez így igaz. Vannak, akik ezt előítéletességnek mondják, és igazuk is van, de azt tudnunk kell, hogy az előítéletek az őseinkről ránk maradt egyik legértékesebb örökségünk.

Ezt a gyakorlatot kell a bevándorlókkal szemben is alkalmaznunk, ha nem akarunk egy lázadásokkal, belharcokkal, anyagi és szellemi romlással terhelt időszakot teremteni Európában. A bevándorló sokaság alapos vizsgálata közben láthattuk, hogy az igen jó emberfajta képviselői is elég nagy számban érkeztek. Külső jegyeik alapján sokan közülük különbül néztek ki, mint az európai átlag. Ráadásul telve energiával, erős hittel felvértezve, és viselkedésükkel intelligenciájukat is bizonyították, szemben a parazita, ordító, követelőző unintelligens csürhével. Ők lennének Európa reménységei?

003„Terrorkészültség” Brüsszelben. Most akkor ki van itthon?

Sajnos igen. A galíciai zsidó származású Merkel jól ismeri a faji alapú megkülönböztetés minden előnyét és hátrányát. Ez Németország szinten tartása számára, és a cionisták számára is létkérdés. A nemzeti jellegű szocializmusoktól való rettegés arra késztette őket, hogy a német népet megrontsák. Ennek a következménye a gazdasági felfutás utáni gyors leépülés lenne, ha nem tudnák biztosítani a munkaerő igényüket. Kelet Európa bekebelezése és gyarmati helyzetbe hozása (gazdaságának szétverése) az elmúlt évtizedekben megoldotta a munkaerő gondokat, de mára ez a lehetőség is kimerült, ezért a migrációnak nevezett műveletben találták meg a megoldást. De amíg Kelet-Európát politikai furfanggal kerítették hatalmukba, a Közel-Keleten háborúkat generáltak céljuk elérése érdekében.

A fentebb vázolt osztályozást a németek fogják végrehajtani, befogadva a bevándorlók értékes részét. De mi lesz az selejttel? Nyilván el akarják távolítani. A visszatoloncolás szinte megoldhatatlan az óriási létszám miatt, ezért „kvótaként” szét akarják teríteni a szemetet a másodlagosnak ítélt EU államokba. Így két legyet ütnének egy csapásra. Megszabadulnak a selejttől, és lerontják az amúgy is nehéz helyzetben lévő államok faji összetételét, kultúráját, erkölcsiségét, maradék gazdaságát. Létrehozzák a perifériákat, ahol csak diktatúrával lehet majd fenntartani a rendet. Ez a diktatórikus gyűrű egyébként kiváló védelmi rendszert is jelent számukra, mivel a szabad mozgás elve ezekben az államokban nem érvényesülhet.

Ebbe a képletbe tökéletesen beilleszthető a terrorizmus, és a zsoldosmédia által felnagyított események kiváltotta tömeghisztéria. Kiváló lehetőség a szabadságjogok drasztikus megnyirbálására, ezért ha nem lennének terroristák, ki kellene őket találni. A terrorista műveletek oly kisszerűek, hogy abszolút lényegtelennek nevezhetőek. Úgy az áldozatok, mint a károk vonatkozásában. Eltörpülnek a szíriai és az ukrajnai események tükrében, szinte említésre sem méltóak. Ennek ellenére jól jön ez a hisztéria nemcsak a terroristáknak (akik megkapják az óhajtott nyilvánosságot), hanem a korszak kihívásaira hatásos válaszokat megfogalmazni képtelen európai hatalmi elitnek (?) is. Eltereli a lényeges dolgokról a figyelmet, és így elodázhatóak a megoldásra váró feladatok. Viszont az csak a robbanóanyag lefojtása, mely – mint tudjuk – minél jobban le van fojtva, annál nagyobb a detonáció hatása.

Bojtár Gábor – NemzetiArcvonal.net

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s