Lövöldözés egy new orleansi játszótéren – tizenhatan megsérültek

VS.hu / 2015-11-23 06:41

Halálos áldozatról egyelőre nincs hír. Azt sem lehet pontosan tudni, hogy miért nyitottak tüzet.

Legkevesebb tizenhat embert szállítottak kórházba New Orleansban helyi idő szerint vasárnap kora este egy játszótéren történt lövöldözés nyomán – jelentette egy helyi tévéállomás.

A Bunny Friend Park nevű játszótéren mintegy ötszázan tartózkodtak egy zenés videó felvételén, amikor egyes szemtanúk szerint két fegyveres jelent meg a helyszínen, és a tömegbe lőtt. Tyler Gamble rendőrségi szóvivő szerint a területen két csoport tartózkodott: a videófelvétel-készítés résztvevőin kívül helybéli lakosok szomszédsági ünnepre gyülekeztek össze ugyanott.

A mentők tíz embert vittek kórházba, másokat különböző gépkocsikon szállítottak oda – mondta Gamble, és hozzátette: a videókészítéshez nem volt területfoglalási engedély.

A szóvivő később elmondta azt is, hogy a lövöldözők egymást vették célba, majd egymást üldözve elfutottak a helyszínről. A rendőrség feltételezése szerint valamilyen veszekedés fajulhatott fegyveres összetűzéssé, de annak kiváltó oka nem ismert. Halálos áldozatról egyelőre nincs hír.

Lövöldözés egy new orleansi játszótéren – tizenhatan megsérültek http://vs.hu/kozelet/osszes/lovoldozes-egy-new-orleansi-jatszoteren-tizenhatan-megserultek-1123

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s